Ruokapöytä ja pyörivä tarjotin

Ruokapöytä ja pyörivä tarjotin on näyttävä kokonaisuus, joka on valmistettu jatobasta mittojen mukaan. Lazy Susan – pyörivä tarjotin helpottaa tarjolla olevien ruokien ottamista omalle lautaselleen ilman kurottelua.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Pöytä
Halkaisija: 150 cm
Korkeus: 74 cm
Paksuus: 1-4 cm

Pyörivä tarjotin
Halkaisija: 60 cm
Paksuus: 5,5 cm
Hinta yhteesä: 1950 €

Jatoba.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn unelmiesi ruokapöydän!

Kun otat yhteyttä – meiltä saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Helppoa!

Ruokapöytä ja pyörivä tarjotin on mittojen mukaan valmistettu vankka massiivipuinen ruokapöytä mukanaan pyöreä ja pyörivä tarjotin, on taatusti keittiön sisustuksen keskipiste. Upea kiilto tuo esiin jatoba-puulajin arvokkaan olemuksen.

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän kokemuksen tuodulla osaamisella kodin huonekalut. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa. Sopivan kokoiset kalusteet niiden käyttäjille, lapsesta senioriin, parantavat kodissa viihtymistä. Mittatilattu tyylikäs keittiön pöytä voi olla myös sinun avullamme!

Näet linkistä toisen tekemämme näyttävän ruokapöydän: Suuri mahonkipöytä.

Kun haluat sujuvan arjen kodissasi – mittatilattu pöytäsi on Sopiva-mallimme mukainen.

Sopivan kokoinen ruokapöytä on tehty mittojen mukaan ruokailutilaan.

Sopiva design sekä sopiva materiaali antaa sinulle vaihtoehtoja kalusteen ulkonäköön. Yhdessä suunnittelemme juuri sinulle sopivan muodon. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Tässä kauniissa pyöreässä pöydässä puulaji jatoba pääsee esille. Valittavanasi olevat puulajit sekä pintakäsittelyt löydät täältä: Materiaalit.

Sopiva hinta on saavutettavissa kalusteen koolla, materiaalivalinnoilla sekä yksityiskohtien määrällä.