SOPIMUSEHDOT

Sopimusehdot
Sopimusehdot sovitaan tilauksen yhteydessä. Tilaaminen tapahtuu asiakkaan hyväksyessä kirjallisen tarjouksen, joka annetaan asiakkaalle. Sopimuksessa päätetään yhdessä asiakkaan kanssa tuotteen käyttötarkoitus, puumateriaali, pintakäsittely, mahdollinen verhoilu, hinta, mahdollinen etumaksu ja toimitusaika ja -tapa sekä mahdollinen asennus. Asiakas saa tilauksen yhteydessä 3D-kuvat tuotteesta ja MOOWOO (Tmi Muototehdas) sitoutuu toimittamaan tuotteen mahdollisimman kuvan kaltaisena. Puulajien kuvioinneissa on kuitenkin eroja, joten piirroskuva ei mitenkään voi esittää täydellisesti käytettävän puumateriaalin kuviointia. Materiaalit-kohdassa on lueteltu puulajit ja pintakäsittelyt, joiden sävyt voivat olla hieman erilaisia asiakkaan tietokoneen näytön asetuksista johtuen. Tilauksen yhteydessä on mahdollista saada näytepala puulajista sekä siihen tulevasta pintakäsittelystä.

Maksuehdot

Tilaus maksetaan työn valmistuttua ja asiakkaan hyväksyttyä tuotteen. Suurempien töiden yhteydessä, voimme ottaa etumaksuna materiaalimaksun, jonka avulla pyrimme välttymään tilanteelta, jossa sitova mittatilaus yhtäkkiä perutaan asiakkaan puolelta kokonaan.

Palautusehdot

Tuotteet valmistetaan aina tilauksesta ja ostajan tulee huomioida, ettei virheetöntä tuotetta voi vaihtaa. Mittatilattuna tehty tuote ei ole jälleenmyyntikelpoinen toiselle asiakkaalle.

Hintatiedot

Tuotteiden hinnat esitetään verkkosivuston tuotekatalogissa euroina tuotteen yhteydessä. Hinnat ovat alkaen (alk.) hintoja, koska tuotteen hinta määräytyy aina asiakkaan valitsemista materiaaleista sekä kalusteen mitoista. Hinnat kuvaavat sitä hintatasoa, joka kuvassa olevalla tuotteella on. Hinta on sitova aina kirjallisessa tarjouksessa, joka asiakkaalle annetaan. Asiakas ei osta tuotetta MOOWOO (Tmi Muototehdas) -verkkosivulla vaan tuotetiedot käydään yhdessä läpi ja asiakas saa sitovan kirjallisen tarjouksen. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Varaamme oikeuden oikaista mahdolliset hinnoitteluvirheet tai tuotetietojen syöttämisen yhteydessä tapahtuneet virheet.

Tuotetiedot

Tuotetiedot sisältävät alkaen hinnan lisäksi lyhyen kuvauksen tuotteesta, kokotiedot, hinnan ja yleensä useita kuvia.