SOPIVA-MALLI

SOPIVA-malli kehitettiin palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin. Tutustu SOPIVA-mallin neljään, tärkeään kohtaan.

SOPIVA-MALLI!

Moowoon kehittämä SOPIVA-malli auttaa asiakasta näkemään, kuinka mittatilaushuonekalu voi hyödyntää juuri sinun kotiasi tai tilaasi. Oli kyse sitten huonekalun koosta, designista, materiaalista tai hinnasta, kaikki otetaan huomioon suunnittelun yhteydessä, yhdessä asiakkaan kanssa. 

SOPIVA-malli - sopiva koko

Sopivan kokoinen kaluste sen käyttäjälle, lapsesta senioriin sekä tilan mitat huomioiden, parantavat kodissa tai työpaikalla viihtymistä. Suuremmissa tilauksissa mitat voidaan varmistaa tulemalla ottamaan mitat paikan päälle.

SOPIVA-malli - sopiva design

Sopiva design on täysin sinun päätettävissäsi. Saat mittojen mukaan huonekalun joko alusta lähtien suunniteltuna toiveesi huomioiden tai voimme suunnitella sen yhdessä.
Innovatiivisuus on valttimme!

SOPIVA-malli - sopiva materiaali

Sopiva materiaali kuten massiivipuu houkuttelee koskettamaan ja saa kalusteen tuntumaan miellyttävältä. Puu on materiaalina tuttu ja luonnollinen valinta sekä omaa pitkän elinkaaren. Puun tuoksu ja sen lämpö sekä akustiikka ovat ominaisuuksia, jotka puoltavat tyylikkään puukalusteen valintaa. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Vaihtoehtoja löydät täältä: Materiaalit.  

MOOWOO nuoska pöytäryhmä

Sopiva hinta asiakkaalle voidaan saavuttaa vaikkapa puulajin valinnalla. Massiivipuusta tehty huonekalu on pitkäikäinen ja saattaa ajan kuluessa tulla jopa edullisemmaksi kuin toistuvasti ostetut uudet kalusteet niiden käyttöiän kuluessa loppuun.