REFERENSSIT

Referenssit kattavat yksityiskotien lisäksi muun muassa oppilaitoksia, yrityksiä, seurakuntia, sisustussuunnittelijoita ja paljon muita. 

TUTUSTU ASIAKKAISIIN!

MOOWOO PALVELEE!

REFERENSSIT KAIKILTA ALOILTA

Monet asiakkaat ovat valinneet luotettavan ja laadukasta suunnittelu- ja valmistustyötä tekevän Moowoon yhteistyökumppanikseen.

”Olen saanut tehdä monenlaisia projekteja valopuiston suunnittelusta yritysten myymälätiloihin sekä yksityiskotien pienen tilan säilytysratkaisuihin”, Moowoon perustaja Ari Pajunen kertoo.

”Kaikki työt ovat yhtä tervetulleita ja haastavat löytämään asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun”.

Tutustu referenssiemme kalusteratkaisuihin ja lue lisää tyytyväisistä asiakkaistamme.

MOOWOOTA SUOSITTELEVAT

SÄTEET senkkiin mahtuu paljon astioita sekä muuta tavaraa. Hyllyt ja laatikot pitävät kaikki järjestyksessä ja löydän tarvitsemani helposti, ilman kurkottelua keittiön yläkaappeihin keittiöjakkaran kanssa.
Minun koruni ovat Pilkussa. Aamulla aikaa jää muuhun kuin asuun sopivien korvakorujen etsikelyyn. Ajattelin ostaa Pilkun vielä eteiseen, johon saan kaikki perheemme avaimet. Ihanaa kun saan valita Pilkun vetimien värin itse!

Valopöytä on tuotteena kaunis ja ennen kaikkea erittäin käytännöllinen. Pinta on sileä ja taso on juuri sopivassa kulmassa valopöydällä piirtämiseen hyvässä asennossa. Olen oikein tyytyväinen tuotteeseen.