Julkiset tilat: REFERENSSIT

  MOOWOO - Aikakapseli    MOOWOO - istuin julkitila, tunnelmakuva    MOOWOO - Valotiski

Julkiset tilat: REFERENSSIT ovat yritys- sekä julkitila-asiakkaillemme tehtyjä mittatilaushuonekaluja. Mittojen mukaan suunnitellut sekä valmistetut  kalusteet ovat yksilöllisiä juuri kyseiseen tilaan.

Täältä näette miten yritysasiakkaamme sekä julkisen sektorin toimijat ovatkaan sisustaneet tilansa!

Yritysasiakkaitamme on usealta toimialalta kuten esimerkiksi hotellit, ravintolat, kaupat, kampaamot, teollisuusyritykset, elämyspuistot ja lentokentät.

Julkiset tilat vaativat erityisosaamista ja sitä tarjoamme teille. Huolitellut ja tyylikkäät kokonaisuudet sekä pitkäikäiset huonekalut ja tarvittaessa helposti puhdistettavat pinnat, on suunniteltu ja valmistettu huomioiden tilojen monenlaiset käyttäjät. Julkiselle sektorille on valmistettu kestäviä kalusteita huomioiden etenkin käyttäjien suuren määrän. Asiakkaitamme ovat kaupungit, kunnat, seurakunnat, museot, teatterit ja yhdistykset.

Referenssejä löydätte tämän osaston alta. Sieltä saatte uusia ideoita omaan toimitilaanne. Olemme mielellämme mukana toteuttamassa uutta sisustustanne. Teemme myös yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden kanssa ja meidän kauttamme saatte helposti yhteyden heihin.

Me täällä Moowoossa haluamme, että jokainen asiakas on tyytyväinen valintoihinsa.

Siksi tilausta tehtäessä teidän on helppo ottaa meihin yhteyttä:

  • sähköpostilla
  • puhelimella
  • sivustomme yhteydenottolomakkeella

Keskustelemme tuotteen muotoilusta, materiaalista, toimituksesta, mahdollisista asennustoimenpiteistä ja hinnasta. Saatte suunnitelman 3D-kuvalla varustettuna, josta näette kokonaisuuden. Tilausta tehtäessä asiakkaamme saavat myös mallipalan valitusta puulajista valitulla pintakäsittelyllä.

Odotamme yhteydenottoanne, että pääsemme toteuttamaan toimivia ja kestäviä huonekaluja juuri teidän tiloihinne!

Näytetään kaikki 34 tulosta