Yksityiskodit: REFERENSSIT

MOOWOO-vaatekaappi Art Nouveau yläosa    MOOWOO - ROYAL-sängynpääty   TV-taso lasiovilla kiilajalat

 

Yksityiskodit: REFERENSSIT ovat yksityisasiakkaillemme tehtyjä mittatilaushuonekaluja. Mittojen mukaan suunnitellut sekä valmistetut  kalusteet ovat yksilöllisiä juuri kyseiseen tilaan.

Kurkkaa miten muut asiakkaamme ovat sisustaneet Moowoon huonekaluilla mittojen mukaan. Ihanat sisustukset, tyylikkäät kokonaisuudet, pitkäikäiset huonekalut, vankat rakenteet ja mikä parasta: he ovat saaneet päättää täysin miltä asuntonsa näyttävät! Jos haluat sisustussuunnittelijan mukaan suunnitteluun, on useita ammattitaitoisia toimijoita, joiden puoleen voit kääntyä. Me voimme esittää sinulle vaihtoehtoja suunnittelijoista.

Pitkä kokemus huonekalujen suunnittelusta sekä karttunut ammattitaito puun monipuoliseen työstöön varmistavat korkealaatuisen työnjäljen ja viimeistellyt yksityiskohdat huonekaluissamme.

Me täällä Moowoossa haluamme, että asiakas on tyytyväinen valintoihinsa. Voit ottaa meihin yhteyttä:

  • sähköpostilla
  • puhelimella
  • sivustomme yhteydenottolomakkeella

Keskustelemme tuotteen muotoilusta, materiaalista, toimituksesta, mahdollisista asennustoimenpiteistä ja hinnasta. Kolmiulotteinen kuva suunnitellusta kalusteesta auttaa sinun visualisoimaan sen kodissasi. Suurempien tilausten yhteydessä asiakkaat saavat myös mallipalan valitusta puulajista valitulla pintakäsittelyllä.

Odotamme yhteydenottoasi, että pääsemme toteuttamaan kalusteunelmiasi mittojen mukaan juuri sinun kotiisi! Vähempään kuin ammattitaitoisen muotoilijan suunnitelmaan ja laajan kokemuksen tuodulla osaamisella valmistettuun huonekaluun – ei tarvitse sinun tyytyä.

Näytetään tulokset 1–9 / 48