YRITYS

MOOWOO – Huonekalujen suunnittelua ja valmistusta tarjoava täyden palvelun puusepän yritys

MITÄ YRITYS TARJOAA!

MIKSI MOOWOOLTA!

Suunnittelupöydältä valmiiksi huonekaluksi!

Muotoilija Ari Pajunen perusti Moowoon vuonna 2005 tarjoamaan ratkaisuja yksityiskotien ja julkisten tilojen kalustamiseen. Yritys tarjoaa huonekalujen suunnittelua ja valmistusta juuri sinun tilaasi, oikean kokoisena ja näköisenä. Asiakkaana saat suunnitelmasta 3D-kuvat sekä tarjouksen, joiden perusteella on helppo tehdä päätöksiä. 

Tutustu yrityksen 
yksityiskotien tai julkisten tilojen referensseihin tai kurkista löytyykö Moowoon omasta mallistosta jotain mieleistä.

Huomaa, että suurin osa oman malliston tuotteista on myös muokattavissa sekä koko- että materiaalitoivomusten mukaan.

MIKSI TILATA MOOWOOLTA?

HELPPOA TOIMINNALLISUUTTA

Hyvin suunnitellulla huonekalulla saat tilasi toimimaan haluamallasi tavalla, oli kyse sitten eteisen säilytyksestä tai asiakasvirtojen ohjauksesta julkisissa tiloissa. Jokaiseen tilaan löytyy juuri oikea ratkaisu. Mitä sinun tilasi tarvitsee?

KAUNISTA YKSILÖLLISYYTTÄ

Visuaalisesti kaunis koti tai julkinen tila syntyy mittasuhteiltaan oikean kokoisilla huonekaluilla. Teettämällä huonekalun pystyt ottamaan kaikki tilasi neliöt käyttöön kauniilla ja toimivalla tavalla. 

KESTÄVÄÄ KULUTUSTA

Käsintehty huonekalu ei ole kertakäyttötuote. Hyvällä hoidolla ne kestävät kauniina kymmeniä ja kymmeniä vuosia, isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle.  

Moowoo tarjoaa myös huoltopalvelua valmistamilleen huonekaluille. Lue lisää huoltopalvelusta!

Laajan muotoiluosaamisen ja käytännön kokemukseni ansiosta asiakkaani saa halutessaan vaihtoehtoisia malleja tuotteesta. Minulla on tarjota ratkaisuja visuaalisesti sekä mitoituksellisesti kalusteissa.
MOOWOO-yritys, perustaja Ari Pajunen
Ari Pajunen
MOOWOO, perustaja