,

OVAALI korkea pikkupöytä

OVAALI korkea pikkupöytä on seisomapöytä, jonka kansilevy ja jalkaosa on tammea ja jalkapylväs on koivupyörölistaa. Mukava ja kestävä lisä on omiaan toimistoon, messuille tai keittiöön!

Eteisessäkin pöytä löytää heti paikkansa laskutasona avaimille ja puhelimelle. Korkea pöytä pieneen tilaan sopii kannettavalla tietokoneella tehtävään työhön tai vaikkapa käteväksi tuote-esittelypöydäksi. Saatavissa tilauksesta eri korkeuksilla.

Voit tilata puisen pöydän mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat. Ja sinä saat käytännöllisen pöydän, jonka ääressä voit seisoa. Helppoa!

OVAALI korkea pikkupöytä

KOKO

Pituus: 60 cm

Leveys: 44 cm

Korkeus: 110 cm

Materiaali: tammi, jalkapylväs koivua (valittavissa)

Väri: puunväri (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, pieni pöytä valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. 750 € (tammi, jalka koivua)

Tämä kestävä työpöytä voidaan valmistaa lakattuna, maalattuna (jos pöytä tilataan kokonaan koivusta), puuvahattuna tai yhdistelmänä petsi + lakka. Tilauksesta voit valita myös muun puulajin valitsemallasi pintakäsittelyllä. Vaihtoehtoja löydät täältä: Materiaalit. Tilauksen yhteydessä saat halutessasi mallipalan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä.

Täältä näet matalamman kätevän pikkupöydän, VILLA pöytä pieni: VILLA pöytä pieni.

Korkea pieni puinen seisomapöytä on messupöytänäkin toimiva ja laadukas.