,

Maustehylly

Maustehylly makuun kuin makuun!

Haluaisitko laittaa mausteet omaan hyllyynsä lieden ylläolevan maustehyllyn sijasta? Mallistossamme on näppärä avohyllyinen maustehylly koivusta. Saat sen seinälle kohdalle, jolle ei tarvitse kurottautua. Voit käyttää kaikkia hyllyjä, lieden päällä jää usein ylimmät hyllyt käyttämättä korkeuden takia. Näet kaikki käytettävissä olevat mausteet heti ja iloinen ruuanlaitto voi alkaa. Tilauksesta saat ovet puusta tai lasista, jolloin siitä tulee mainio maustekaappi. Paljon mausteita käyttävä kokki voi tilata meiltä vaikka kuinka suuren maustehyllyn tai maustekaapin tahansa!

Voit tilata tämän näppärän hyllyn mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Kun otat yhteyttä – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat, jotta saat  juuri sellaisen suuren tai pienen, koivusta tai muusta puulajista valmistetun kätevän ja samalla klassisen tyylikkään maustehyllyn kuin haluat!

Maustehylly

KOKO

Leveys: 45 cm

Korkeus: 45 cm

Syvyys: 12 cm

Materiaali: koivu massiivi (valittavissa)

Väri: puunväri (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, hylly valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. 150 € (koivu)

Maustehylly voidaan valmistaa lakattuna, maalattuna, puuvahattuna tai yhdistelmänä petsi + lakka. Tilauksesta voit valita toisen puulajin valitsemallasi pintakäsittelyllä. Vaihtoehtoja löydät täältä: Materiaalit. Tilauksen yhteydessä saat halutessasi mallipalan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä.

Nyt saat kaikki mausteesi samaan paikkaa käden ulottuville!

Täältä näet seinälle kiinnitettävän vitriinin: Seinävitriini liukuovilla.