Olutkorit myymälään

Olutkorit saavat Juustoportin myymälän näyttämään rustiikkiselta ja samalla houkuttelevalta. Erikoisoluet ja -siiderit tulevat hyvin esille näissä puukoreissa.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Yhteistyömme on helppo aloittaa ottamalla yhteyttä meihin.

Sen jälkeen saatte tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – teiltä tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saatte uusia tyylikkäitä kalusteita toimistoonne, myymäläänne tai messuillenne.

Muotoiluosaamisen ja puusepän ammattitaidon avulla valmistamme tilaanne sopivimmat korkealaatuiset esineet ja kalusteet.

Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavana on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Puumateriaalit sekä pintakäsittelyt: Materiaalit.

Meiltä saatte halutessanne tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöstänne tukemaan.

 

Olutkorit myymälään

Asiakasryhmä: yritysasiakkaat

Asiakas: Juustoportti, Kuopion myymälä

Sivusto: Juustoportti Kuopio

Kaluste: myymälän esillepanoon tulevat puukorit mittojen mukaan

Materiaalit: puu

Sijoituskohta: Juustoportin Kuopion myymälä

Täältä näette tekemämme seinähyllykön PILKUN: Pilkku

Vinkki: Pilkkuun voitte laittaa esille myytävät pienet tuotteet vaikka korut. Yksi tuote, joka laatikosta kiinnitettynä vetimeen, näyttää asiakkaallenne koruvalikoimanne tyylikkäästi ja houkuttelevasti.