,

Senkki 49

Senkki 49 on runsaasti säilytystilaa omaava kaluste toimistoon tai kotiin. Laatikoiden määrä, 49 kappaletta, antaa vapauden järjestellä pienet tarvikkeet riveittäin pysty- ja vaakasuunnassa. Massiivipuinen runko sekä laatikot takaavat pitkän iän kalusteelle. Kuvien senkki on valmistettu koivusta. Myös muut puulajit sopivat tähän lipastoon. Tilauksesta voit myös saada tätä lipastoa erikokoisena.

Voit tilata tämän säilytyskalusteen mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat, jotta saat  juuri sellaisen suuren tai pienen, koivusta tai muusta puulajista valmistetun kätevän ja samalla klassisen tyylikkään senkin kuin haluat. Helppoa!

Senkki 49

KOKO

Leveys: 160 cm

Korkeus: 110 cm

Syvyys: 45 cm

Materiaali: koivu massiivi (valittavissa)

Väri: puunväri (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, senkki valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. 3815 € (koivu)

Hinta: alk. 4855 € (tammi)

Hinta: alk. 4630 € (saarni)

Tämä puinen säilytyskaluste, senkki 49, voidaan valmistaa lakattuna, maalattuna, puuvahattuna tai yhdistelmänä petsi + lakka. Tilauksesta voit valita myös muun puulajin kuin koivun, tammen tai saarnen valitsemallasi pintakäsittelyllä. Vaihtoehtoja löydät täältä: Materiaalit. Tilauksen yhteydessä saat halutessasi mallipalan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä.

Nyt saat kaikki tarvikkeesi samaan paikkaan! Kun otat tämän puisen lipaston käyttöön voit vain ihmetellä miten helppoa on kuin kaikki ompelu-, askartelu-, toimisto-, lääke-, työkalu- ja lukuiset muut tarvikkeet löytyvät kätevästi omilta paikoiltaan puisesta senkistä.

Täältä näet toisen design-lipastomme: Säteet-lipasto.

Senkin yläpuolelle seinälle voi sijoittaa PILKKU-säilytyslaatikoston lisää säilytystilaa pienille esineille. Tämän puisen seinälaatikon löydät täältä: PILKKU seinälaatikosto.