,

YÖPUU yöpöytä laatikolla ja hyllyllä

YÖPUU yöpöytä laatikolla ja hyllyllä on tammesta valmistettu yöpöytä vetolaatikolla ja hyllyllä. Moderni muotokieli klassisin sorvatuin jaloin löytää paikkansa kodista nopeasti.

Meiltä löydät yöpöydiksi useita eri malleja, joista tämä tamminen YÖPUU sisältää sekä vetolaatikon että hyllyn.

Voit tilata yöpöydän mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat. Ja sinä saat vaikka koko makuuhuoneen tyylikkäät kalusteet helposti meiltä!

YÖPUU yöpöytä laatikolla ja hyllyllä

Leveys: 40 cm

Syvyys: 34 cm

Korkeus: 45 cm

Materiaali: tammi (valittavissa)

Väri: luonnonväri (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, yöpöytä valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. 690 € (tammi)

Tämä tyylikäs ja kestävä yöpöytä voidaan valmistaa lakattuna, maalattuna (jos puulajiksi valitaan koivu), puuvahattuna tai yhdistelmänä petsi + lakka. Tilauksesta voit valita pöytään myös muun materiaalin valitsemallasi pintakäsittelyllä. Vaihtoehtoja löydät täältä: Materiaalit. Tilauksen yhteydessä saat halutessasi mallipalan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä.

Täältä näet yöpöydän tammesta ilman hyllyä: YÖPUU yöpöytä laatikolla.

Yöpöytiä voit tilata yhden tai useampia. Meillä on erilaisia pöytämalleja sekä lisää löydät yksityisasiakas-referensseistämme.