, ,

ASKARTELU työpöytä

ASKARTELU työpöytä on koivusta valmistettu kirjoituspöytä valkoiseksi maalattuna. Lumenvalkoinen pöytä tuo mukanaan raikkaan ilmeen sijoitettavaan tilaan.

Pöytä on suunniteltu erään asiakkaan askartelupöydäksi. Asiakas osti niitä kaksin kappalein saadakseen kätevää työskentelytilaa. Juuri tuollaisia pöytiä aina tarvitaan! Työpöydällä mahtuu tekemään monenlaista askaretta tai työtä, mutta koko on sen verran pieni, että niitä mahtuu pieneenkin tilaan kaksin kappalein. Koivusta valmistettu kiinteä runko on luja ja jäykkä rakenteinen. Eikä anna tuumaakaan myöten.

Takana on johdoille kouru, joka pitää johdot siistissä järjestyksessä. Tämän ansioista pöydän ympäristö on helppo pitää puhtaana.

Voit tilata minimalistisen työpöydän mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat. Ja sinä saat käytännöllisen askartelupöydän. Helppoa!

ASKARTELU työpöytä

KOKO

Pituus: 135 cm

Syvyys: 50 cm

Korkeus: 75 cm

Materiaali: koivu (valittavissa)

Väri: valkoinen (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, kirjoituspöytä valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. 840 € (koivu, valkoinen)

Tämä kestävä ASKARTELU työpöytä voidaan valmistaa lakattuna, maalattuna (lähes mihin väriin tahansa), puuvahattuna tai yhdistelmänä petsi + lakka. Tilauksesta voit valita myös muun puulajin valitsemallasi pintakäsittelyllä. Vaihtoehtoja löydät täältä: Materiaalit. Tilauksen yhteydessä saat halutessasi mallipalan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä.

Täältä näet, PÄHKINÄ nro 2, korkean sivupöydän, jossa on hylly: PÄHKINÄ nro 2 korkea sivupöytä hyllyllä.

Miltä kuulostaa jos näitä pöytiä olisi kaksi, jolloin voisit jättää harrastusvälineet pöydälle odottamaan seuraavaa kertaa? Käytössäsi olisi aina toinen vapaa pöytä muuhun tekemiseen.