Kotitoimisto

Kotitoimisto kuntoon!

Seinälle voit laittaa Pilkku seinälaatikon pienten esineiden säilyttämistä varten.

Nojatuoliksi mukava VILLA nojatuoli sekä laskutasoksi pieni VILLA pöytä kahvihetkeä varten. SIIPI nojatuoli sekä SIIPI sohva ovat ryhdikkäitä toimiston istuimia. Pin sohvamme ja -nojatuolin avulla saat tilastasi toimivan kokonaisuuden.

Työpisteeksi pieneen tilaan KOTILO työpöytä ja siirrettävä vetolaatikosto. Vetolaatikostoon voi mahduttaa tulostimen avautuvan kannen alle.

Säilyttämiseen voidaan käyttää pöytiä, jalallisia tasoja sekä hyllyjä kapeampia tai leveämpiä. Mapit ja erilaiset konttoritarvikkeet pysyvät järjestyksessä kirjahyllyissä, joiden hyllyjen korkeutta voidaan säätää. Lisää vitriineitä seinälle ja sivupöytiä eri toiminnoille.

Muistathan, että voit valita tilauksesta eri puuta kalusteisiin sekä erilaisia verhoiluja. Kaikki puuosat voidaan valmistaa vaikka tammesta, jolloin saadaan harmoninen sisustus kotitoimistoon.

Yhteydenottosi sähköpostitse, puhelimitse tai nettisivumme yhteydenotto-lomakkeen kautta aloittaa keskustelun mahdollisesta tilauksestasi. Käymme läpi yhdessä millaisen kalusteen haluat. Näin varmistamme sen, että saat juuri haluamasi huonekalun.

Näytetään tulokset 1–9 / 16