,

KESÄYÖ yöpöytä

KESÄYÖ yöpöytä on moderni ja valmistettu tammesta kiinteällä alatasolla. Moderni yksinkertaisuus sulautuu makuuhuoneeseesi ja saat kaksi tasoa, jossa säilyttää esineitä.

Pidätkö puhelintasi makuuhuoneen lattialla? Löytyykö sieltä myös vesilasi ja kirja? Tai raahaatko keittiön tuolin yöpöydäksi joka ilta? Meiltä löydät yöpöydiksi useita eri malleja, joista tämä KESÄYÖ on minimalistisin.

Voit tilata yöpöydän mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat. Ja sinä saat vaikka koko makuuhuoneen tyylikkäät kalusteet helposti meiltä!

KESÄYÖ yöpöytä

KOKO

Leveys: 35 cm

Syvyys: 35 cm

Korkeus: 60 cm

Materiaali: tammi (valittavissa)

Väri: luonnonväri (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, yöpöytä valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. 220 €/kpl (tammi)

Tämä moderni ja kestävä yöpöytä voidaan valmistaa lakattuna, maalattuna, puuvahattuna tai yhdistelmänä petsi + lakka. Tilauksesta voit valita pöytään myös muun materiaalin valitsemallasi pintakäsittelyllä. Vaihtoehtoja löydät täältä: Materiaalit. Tilauksen yhteydessä saat halutessasi mallipalan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä.

Täältä näet toisen tyylikkään yöpöydän: YÖPUU yöpöytä.

Yöpöytiä voit tilata yhden tai useampia. Meillä on erilaisia pöytämalleja sekä lisää löydät yksityisasiakas-referensseistämme.