, ,

VILLA tuoli

VILLA tuoli on valloittava käsinojallinen tuoli tilaan kuin tilaan! Voit valita nojatuolin verhoilun!

Malliston nojatuolissa verhoilumateriaalina on villasekoitekangas. Tuolissa on käsinojat, jotka on myös verhoiltu. Verhoilumateriaaleja löytyy villakankaasta keinonahkaan.

Runko on vaneria, jalat tammea. Nojatuolin jalat saa mallistosta tammisena tai mustana. VILLA tuoli tehdään käsityönä ja numeroidaan.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO ja mestariverhoilija Juho Lahtinen Kuutakoski

VILLA tuoleja on valmistettu koteihin sekä julkisiin tiloihin. Siro nojatuoli sopii pieneen tilaan ja sitä voidaan käyttää tyylikkäiden samaan sarjaan kuuluvien pöytien kanssa, joita on kahta kokoa: VILLA pöytä isompi ja pienempi koko.

Asiakkaamme ovat yhdistäneet nojatuoleista ja pöydästä toimivia kokonaisuuksia kahvihetkiä varten sekä julkitiloihin että koteihin. Täältä näet Kuopion taidemuseon aulassa olevat tuolit: VILLA tuolit taidemuseossa.

VILLA tuoli

KOKO

Leveys: 60 cm

Syvyys: 63 cm

Korkeus: 71 cm

Istumakorkeus verhoiluun: 43 cm

Materiaali: verhoiltu (valittavissa), tammijalat

Väri: eri värejä (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, tuoli valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. 860 € (villasekoitekankaalla, tammijalat)

Myynti:

www.sisustuspicaso.fi/
www.emiliakarenina.fi/

VILLA tuoli on mallistossa puunvärisenä tai mustilla tammijaloilla ja villasekoitekangasverhoilulla, saatavana useissa eri väreissä.

Valmistamme istuimien rungot kestävästä materiaalista ja verhoilemme laadukkailla ja kestävillä materiaaleilla. Voit myös saada mittojen mukaan tehdyn kalusteen sekä muulla kuin mallistossa olevalla verhoilulla. Verhoilumateriaaleja on saatavilla monipuolisesti nahasta, keinonahasta erilaisiin verhoilutekstiileihin.

Suosituimmat verhoilumateriaalit ovat kvadrat.dk, ludvigsvensson.com, orientoccident.fi,  lauritzon.fi, annala.fi.

Voit löytää villatuolin monesta julkitilasta. Kuopiossa löydät sen vaikka taidemuseosta, jossa voit näyttelyn katsomisen ohessa, lepuuttaa jalkojasi VILLA tuolissa aulatiloissa.

Jos mallistomme tuoli, sohva, rahi tai penkki ei ole aivan sitä mitä olet ajatellut, teemme juuri sinulle sopivan!