, ,

VILLA tuoli

VILLA tuoli on valloittava käsinojallinen tuoli tilaan kuin tilaan! Voit valita nojatuolin verhoilun!

Malliston nojatuolissa verhoilumateriaalina on villasekoitekangas.  Tuolissa on käsinojat, jotka on myös verhoiltu. Verhoilumateriaaleja löytyy villakankaasta keinonahkaan.

Runko on vaneria, jalat tammea. Nojatuolin jalat saa mallistosta tammisena tai mustana. VILLA tuoli tehdään käsityönä ja numeroidaan.

VILLA tuoleja on valmistettu koteihin sekä julkisiin tiloihin. Siro VILLA tuoli sopii pieneen tilaan ja sitä voidaan käyttää tyylikkäiden massiivipuisten VILLA pöytien kanssa, joita on kahta kokoa.

VILLA-tuotesarjaan kuuluvat VILLA pöytä isompi ja pienempi koko. Käy kurkkaamassa miten niistä tehdään viehättävä kokonaisuus. Asiakkaamme ovat yhdistäneet nojatuoleista ja pöydästä toimivia kokonaisuuksia kahvihetkiä varten sekä julkitiloihin että koteihin.

Myynti:

VILLA tuoli

KOKO

Leveys: 60 cm

Syvyys: 63 cm

Korkeus: 71 cm

Istumakorkeus verhoiluun: 43 cm

Materiaali: verhoiltu (valittavissa), tammijalat

Väri: eri värejä (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, tuoli valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. 860 € (villasekoitekankaalla, tammijalat)

Myynti:

www.sisustuspicaso.fi/
www.emiliakarenina.fi/

VILLA tuoli on mallistossa puunvärisenä tai mustilla tammijaloilla ja villasekoitekangasverhoilulla, saatavana useissa eri väreissä.

Valmistamme istuimien rungot kestävästä materiaalista ja verhoilemme laadukkailla ja kestävillä materiaaleilla. Voit myös saada mittojen mukaan tehdyn kalusteen sekä muulla kuin mallistossa olevalla verhoilulla. Verhoilumateriaaleja on saatavilla monipuolisesti nahasta, keinonahasta erilaisiin verhoilutekstiileihin.

Suosituimmat verhoilumateriaalit ovat kvadrat.dk, ludvigsvensson.com, orientoccident.fi,  lauritzon.fi, annala.fi.

Voit löytää villatuolin monesta julkitilasta. Kuopiossa löydät sen vaikka taidemuseosta, jossa voit näyttelyn katsomisen ohessa, lepuuttaa jalkojasi VILLA tuolissa aulatiloissa. Kuvan näet täältä: VILLA tuolit taidemuseoon.

Jos mallistomme tuoli, sohva, rahi tai penkki ei ole aivan sitä mitä olet ajatellut, teemme juuri sinulle sopivan!