Matala tammilaatikosto

Matala tammilaatikosto tuo esteettisen tavan säilyttää esineitä suuren ikkunan alla ja nähdä esteettömästi ulos.

Kokonaisleveys 425 cm

pienet laatikot:
S 20cm
K 22cm
L 52cm

iso laatikko:
S 35cm
K 50cm
L 76cm

Tammi.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn säilytyslaatikoston.

Sinulta yhteys meihin – meiltä saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta vain tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Helppoa!

Matala tammilaatikosto on tyylikäs tapa säilyttää esineitä käden ulottuvilla.

Tammilaatikot kuultovalkealla käsittelyllä on suunniteltu moderniin tilaan. Seinän ja ikkunoiden mukaan rytmitetty säilytyskokonaisuus on selkeä kokonaisuudeltaan ja tasojen lisäksi voit ihailla näkymiä esteettömästi.

Tämä matala tammilaatikosto on todellinen tilaihme. Olisitko voinut kuvitella, että juuri suurten ikkunoiden alla voisit säilyttää vaikka lehtiä, kirjoja ja mitä muuta keksitkään? Nyt saadaan myös tämä tila hyödynnettyä matalilla tammilaatikoilla ja samalla lisätään sisustuksellisuutta.

Suunnittelemme matalat tammilaatikot muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän 20 vuoden kokemuksen tuodulla osaamisella kodin huonekalut. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa.

Näet linkistä toisen tekemämme säilytyskalusteen: ELLIPS hylly

Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksen tekoasi tukemaan. Tyylikkäästä matalasta säilytyslaatikostosta voimme valmistaa juuri sinulle sopivan ja voit tutustua eri vaihtoehtoihin alla olevasta linkistä.

Puumateriaalit sekä pintakäsittelyt: Materiaalit.

Olemme kehitelleet Sopiva-mallin mittatilauskalusteen suunnitteluun. Se kertoo mitkä asiat on hyvä ottaa mukaan suunnitteluun. Löydät mallin täältä: Sopiva-malli.