Vaatekaappi Art Nouveau

Vaatekaappi Art Nouveau on upea sisustuksen keskipiste yksityisasiakkaan makuuhuoneessa. Tämä ainutlaatuinen vaatekaappi on suunniteltu asiakkaalle huoneen käytössä olevan tilan mukaan. Yksityiskohtana ovat kauniit maalatut ovet. Vaatekaapit sisältävät hyllyjä, vaatetankoja sekä vetolaatikoita. Asiakas kertoi, että talon uusi omistaja tahtoi ehdottomasti tämän design-kaapin kuuluvan talokauppaan.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Leveys: 220 cm
Syvyys: 60 cm
Korkeus: 200 cm

Koivu, viilutetusta tammi.

Haluamme suunnitella ja valmistaa juuri sellaisen vaatekaapin kuin haluat.

Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Helppoa!

Vaatekaappi Art Nouveau on suunniteltu aikakauttaan kuvaavaksi. Tämä toimiva ja pitkäikäinen makuuhuoneen sisustuksen keskipiste. Kauniin vaatekaapin suunnittelussa on haettu erityistä visualisointia. Viilutetusta tammesta ja koivusta valmistettu vaatekaappi, jossa on ovissa maalatut kuviot. Vaatekaapit sisältävät hyllyjä, vaatetankoja sekä vetolaatikoita. Lisäksi yhdessä kaapin vetolaatikossa on rasioita koruja varten. Näin saat järjestystä ja on helppo löytää haluamasi vaate vaatekaapista tai vaatekomerosta. Miten ihanaa onkaan herätä ja tietää mistä löytää päivän vaatteet!

Kalusteet suunnitellaan muotoilijan ammattitaidolla sekä valmistetaan pitkän työkokemuksen tuodulla osaamisella korkeita laatuvaatimuksia noudattaen Kuopiossa. Miten suuri merkitys onkaan saada toimiva arki kodissasi!

Mittatilaushuonekalu voi olla sinulle sopivin kaluste, joka täydentää tyylikkään sisustuksesi sekä sopii täydellisesti käytössä olevaan tilaan. Mitä pienempi asunto on – sitä tärkeämpiä ovat kalusteen ominaisuudet. Tilan – neliöt, korkeus, säilytystilat, muut huonekalut, sijainti ja haluttu tyyli kalusteessa – vaikuttavat lopputuloksen onnistumiseen. Makuuhuoneen vaatekaappi piilottaa vaatteet ovien taakse ja rauhoittaa näin huoneen nukkumista varten.

Olemme kehittäneet Sopiva-mallin, joka muodostuu neljästä kohdasta ja palvelee asiakastamme kokonaisvaltaisesti.

Sopivan kokoinen kaluste sen käyttäjälle, lapsesta senioriin sekä tilan mitat huomioiden, parantavat kodissa viihtymistä. Suuremmissa tilauksissa mitat voidaan varmistaa tulemalla ottamaan mitat paikanpäälle.

Sopiva design on täysin sinun päätettävissäsi. Saat mittojen mukaan huonekalun joko alusta lähtien suunniteltuna toiveesi huomioiden tai voimme suunnitella sen yhdessä. Innovatiivisuus on valttimme!

Sopiva materiaali kuten massiivipuu houkuttelee koskettamaan ja saa kalusteen tuntumaan miellyttävältä. Puu on materiaalina tuttu ja luonnollinen valinta sekä omaa pitkän elinkaaren. Puun tuoksu ja sen lämpö verrattuna vaikka metalliin sekä akustiikka ovat ominaisuuksia, jotka puoltavat tyylikkään puukalusteen valintaa. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Vaihtoehdot löydät täältä: Materiaalit.  Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksen tekoasi tukemaan.

Yhdessä voimme suunnitella sinulle sopivan kaapin mihin huoneeseen tahansa!

Sopiva hinta asiakkaalle voidaan saavuttaa vaikkapa puulajin valinnalla. Massiivipuusta tehty huonekalu on pitkäikäinen ja saattaa ajan kuluessa tulla jopa edullisemmaksi kuin toistuvasti ostetut uudet kalusteet niiden käyttöiän kuluessa loppuun.

Voit kurkata millaisia kaappeja olemme jo tehneet aiemmin. Näet tekemämme saarnesta tehdyn vaatekaapin täältä:  Vaatekaappi, saarni.

Sinulle sopiva kaluste on vain yhteydenoton päässä!