Matala taso ikkunoiden alle

Matala taso ikkunoiden alle on kuin käytännöllinen kukkataso tammesta. Näin saadaan käyttöön myös tila, joka yleensä jää hyödyntämättä. Puinen taso yhdistää huoneen sisustuksen kokonaisuudeksi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Leveys: 576 cm
Syvyys: 35 cm
Korkeus: 13,5 cm

Tammi.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn matalan kukkatason.

Kun otat yhteyttä meihin – saat meiltä tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot kalusteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saat uuden tyylikkään lisätason ikkunoiden alle kotiisi. Helppoa!

Matala taso ikkunoiden alle ei peitä kaunista näkymää vaan antaa tilaa huonekasveille.

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän kokemuksen tuodulla osaamisella kodin huonekalut. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa.

Näet linkistä tekemämme matalan laatikoston: Matala tammilaatikosto.

Kun haluat sujuvan arjen kodissasi – mittatilattu kalusteesi on Sopiva-mallimme mukainen.

Sopivan kokoinen kukkataso on tehty mittojen mukaan.

Sopiva design sekä sopiva materiaali antaa sinulle vaihtoehtoja kalusteen ulkonäköön. Yhdessä suunnittelemme juuri sinulle sopivan muodon. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Tässä kalusteessa, matala taso ikkunoiden alle, on valittu aina tyylikäs tammi. Valittavanasi olevat puulajit sekä pintakäsittelyt löydät täältä: Materiaalit. Meiltä saat suuremmissa tilauksissa halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely.

Sopiva hinta on saavutettavissa kalusteen koolla, materiaalivalinnoilla sekä yksityiskohtien määrällä.

Tehdäänkö sinullekin matala ikkunalauta suurten ikkunoiden alle?