, ,

NUOSKA ruokapöytä

NUOSKA ruokapöytä tuo koko suvun ympärillesi. Jos ei ihan koko suvun niin perheen ainakin!

Suuri valkoinen pöytäryhmä 12 tuolilla, parvekkeelle tai sisätiloihin, varmistaa istuinten ja laskutason määrän isompaankin käyttöön!

NUOSKA pöytä on pelkistetty, ajaton ja kestävä. Tämä kaunis moderni ruokapöytä sopii moneen sisustukseen. Parvekkeesi hyötykäyttö moninkertaistuu, kun käytössä on sopiva ja toimiva ruokailuryhmä.

Malliston ruokapöytä on valmistettu maalatusta lehtikuusesta ja se on tarkoitettu parvekkeelle. Sisätiloihin keittiön pöytä valmistetaan koivusta. Nuoska-tuolit löydät Tuolit-tuoteryhmästä.

Voit tilata suuren ruokapöydän mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat. Ja sinä saat upean ruokapöydän. Helppoa!

NUOSKA ruokapöytä

KOKO

Pituus: 250 cm

Syvyys: 140 cm

Korkeus: 74 cm

Materiaali: parvekkeelle (lehtikuusi) ja sisätiloihin (koivu)

Väri: valkoinen (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, pöytä valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. 3150 € parvekkeelle (lehtikuusi) tai alk. 2700 € sisätiloihin (koivu)

Tämä puinen NUOSKA ruokapöytä voidaan valmistaa lakattuna, maalattuna, puuvahattuna tai yhdistelmänä petsi + lakka. Tilauksesta voit valita pöytään myös muun materiaalin valitsemallasi pintakäsittelyllä. Vaihtoehtoja löydät täältä: Materiaalit. Tilauksen yhteydessä saat halutessasi mallipalan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä.

Kerrankin olisi tarpeeksi suuri pöytäryhmä parvekkeelle tuoleineen!

Täältä näet NUOSKA tuoli nro 1: NUOSKA tuoli nro 1.

Täältä näet NUOSKA tuoli nro 2:NUOSKA tuoli nro 2.