Olohuoneen pöytä pyörillä vetolaatikot sekä alataso

Olohuoneen pöytä pyörillä vetolaatikot sekä alataso tuo laskutasoa sekä lisää säilytystilaa. Massiivikoivun syyt tulevat kauniisti esille petsaamalla ja pöytä on viimeistelty mattalakalla. Vetolaatikot sekä alataso tekevät pöydästä säilytyskalusteen. Pyörien avulla voit siirtää tätä isoa olohuoneen pöytää halutessasi!

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Pituus: 120 cm
Syvyys: 60 cm
Korkeus: 45 cm
Levyjen paksuus: 2 cm

Koivu, petsattu ja matta lakka.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan puisen pöydän olohuoneeseen.

Kun otat yhteyttä meihin – saat meiltä tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saat uuden tyylikkään pöydän. Helppoa!

Olohuoneen pöytä pyörillä vetolaatikot sekä alataso

Pöydän siirreltävyys on helppoa pyörien avulla. Säilytystilaa tuo kaksi vetolaatikkoa sekä alataso. Puun syyt tulevat näkyviin petsaamalla ja pinta on viimeistelty matta lakalla.

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme puusepän laajalla osaamisella kodin huonekalut. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa.

Voit saada juuri sinulle suunnitellun olohuoneen pöydän. Mittatilauksena toteutettu pöytä antaa sinulle vaihtoehtoja kalusteen ulkonäköön. Yhdessä suunnittelemme juuri sinulle sopivan muodon. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen.

Puumateriaalit sekä pintakäsittelyt löydät täältä: Materiaalit.

Kurkkaa täältä toinen olohuoneen pöytä: Olohuoneen pöytä pyöreä alatasolla.

Nyt voit saada juuri sellaisen pöydän olohuoneeseen kuin tarvitset huomioiden käytössäsi olevan alan!