Pyöreä pikkupöytä

Pyöreä pikkupöytä tuo keveää laatua pieneen tilaan. Nyt voit nauttia kahvihetken missä tahansa liikuttamalla pientä pöytää. Tämä pieni suloinen musta pöytä on kuin ”piste iin päälle”!

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Halkaisija: 60 cm
Korkeus: 74 com

Tammi maalattu.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn pöydän.

Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat uuden suloisen pikkupöydän. Helppoa!

Pyöreä pikkupöytä on suloinen kuin koru!

Musta pyöreällä kannella maalattu sirorakenteinen mittatilauspöytä soveltuu kahdelle käyttäjälle joko pieneen keittiöön tai olohuoneeseen vaikkapa kulmaan. Pyöreä pikkupöytä on valmistettu tammesta ja maalattu siten, että syykuvio jää näkyviin. Tätä kätevää pyöreää pientä mustaa pöytää voit siirtää paikasta toiseen, juuri sinne huoneeseen, jossa sitä kulloinkin tarvitaan. Kahvit ystävän kanssa nautitaan ehdottomasti tämän näppärän pöydän ympärillä.

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän 20 vuoden kokemuksen tuodulla osaamisella kodin huonekalut. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa. Sopivan kokoiset kalusteet oikeasta puulajista niiden käyttäjille ovat avainsana.

Näet linkistä tekemämme pyöreän pikkupöydän, mallistostamme: Villa pöydän.

Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä pöydän käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksen tekoasi tukemaan. Tyylikkäästä pyöreästä pikkupöydästä voimme valmistaa juuri sinulle sopivan ja voit tutustua eri vaihtoehtoihin alla olevasta linkistä.

Puumateriaalit sekä pintakäsittelyt: Materiaalit.

Voit tutustua etukäteen kehittämäämme Sopiva-malliin, jolla pääsemme suunnittelussa parhaimpaan tulokseen. Mallin löydät täältä: Sopiva-malli.