Parvekekalusteet

Parvekekalusteet

Toimiva kokonaisuus inspiroi viettämään kesäpäiviä parvekkeelle. Mausteiden kasvatus on mukavaa puuhaa ja parvekkeella tarvittavat tavarat voi laittaa sohvan tilaviin vetolaatikoihin helposti saataville.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Verhoilu: mestariverhoilija Juho Lahtinen Kuutakoski

Sohvan koko
Leveys: 190 cm
korkeus: 86 cm
syvyys: 70 cm

Seinähyllyn koko
Korkeus: 131 cm
Leveys: 90 cm
Syvyys: 27 cm

Pöydän koko
Pituus: 90 cm
Leveys: 50 cm
Korkeus: 50 cm

Puuta ja verhoilu.

Kun otat yhteyttä – meiltä saat tarjouksen jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Helppoa!

Parvekekalusteet on mittojen mukaan suunniteltu ja valmistettu kokonaisuus; sohva, seinähylly ja pöytä. Mittatilaussohvaan kuuluu vedettävät alalaatikot ja seinähyllyssä liikuteltavat hyllyt. Valkoiseksi maalatut kalusteet värikkäiden verhoilujen kanssa luovat kauniisti sointuvan kokonaisuuden. Mikä voisikaan olla mukavampaa kuin istuskella viihtyisällä parvekkeella ja nauttia Suomen kesästä ja tietenkin uudesta parvekekalusteryhmästä!

Nyt voit saada ihan oman tyylisi mukaisen kalustuksen parvekkeelle. Säilytystilaa tuovat tässä kokonaisuudessa vetolaatikot, jotka voidaan mitoittaa antamiesi mittojen mukaan.

Kurkkaa: Kulmasohva parvekkeelle

Tyylikkäästä kalustesarjasta voimme valmistaa juuri sinulle sopivan ja alla näet vaihtoehtoja.

Puumateriaalit sekä pintakäsittelyt: Materiaalit.
Suosituimmat verhoilut löydät täältä: ludvigsvensson, lauritzon, orientoccident, annala, kvadrat.

Yksityiskohdat tässä parvekkeen kalustuksessa, kestävissä ja kauniisti muotoiluissa puuosissa sekä tyylikkäässä verhoilussa, on viimeistelty huolellisesti kuten muissakin MOOWOO-Kuutakoski-tuotteissa.

Pajallamme Kuopiossa on nähtävissä puulaji- sekä verhoilumalleja.