Parvisänky

Parvisänky on sänky, joka säästää tilaa. Lisävuode on helppo levittää, koska se on pyörillä varustettu. Päädyssä on korkea säilytyskaappi sekä välitaso tarvikkeille. Patjat tilattavissa erikseen

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Sänky

Leveys: 205 cm
Syvyys: 95 cm
Korkeus: 160 cm

Koivu.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn sängyn!

Kun otat yhteyttä meihin – saat meiltä tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta vain tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saat uuden näppärän vuoteen kotiisi. Helppoa!

Parvisänky

Kun haluat sujuvan arjen kodissasi – mittatilattu kalusteesi on luomamme Sopiva-mallin mukainen. Siinä on neljä osiota, aivan kuten pöydässä on jalkoja, ja jotka käymme läpi juuri sinulle mittatilaustuotetta suunnitellessamme. Lisää Moowoon mallista voit lukea täältä: Sopiva-malli.

Sopivan kokoinen parvisänky on tehty mittojen mukaan juuri oikean kokoiseksi. Lisäksi tarvittavaa säilytystilaa tuo korkea säilytyskaappi sängynpäädyssä. Säilyttämisen mahdollisuus voidaan ottaa huomioon kaikissa kalusteissasi.

Sopiva design sekä sopiva materiaali antaa sinulle vaihtoehtoja kalusteen ulkonäköön. Yhdessä suunnittelemme juuri sinulle sopivan muodon. Tässä puisessa parvisängyssä tuo kätevyyttä ja säästää tilaa sekä materiaalina on kestävä koivu. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Puun tuoksu ja sen lämpö puoltavat tyylikkään puusängyn valintaa. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä, jotka löydät täältä: Materiaalit. Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, josta näet puulajin ja pintakäsittelyn.

Sopiva hinta on saavutettavissa kalusteen koolla, materiaalivalinnoilla sekä yksityiskohtien määrällä.

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän kokemuksen tuodulla osaamisella kodin huonekalut. Tiedämme Moowoossa miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa. Sopivan kokoiset kalusteet parantavat kodissa viihtymistä. Näppärä parvisänky säästää tilaa ja tarvittaessa on levitettävissä lisävuoteeksi.

Näet linkistä toisen sänkymme: Revontuli sänky.