Kirjahylly koivusta

Kirjahylly koivusta on tyylikäs ja korkea kiinteärunkoinen kirjahylly mittojen mukaan valmistettuna. Hyllyt ovat siirrettävissä ja mahdollistavat näin erikokoisten kirjojen säilyttämisen. Suuri kirjahylly koivusta jäsentää tilankäyttöä ohjaamalla kirjat samalle alueelle, josta ne ovat helposti löydettävissä.  Hyllypaksuus on 3 cm, joka pitää leveänkin hyllyn suorana.  Nyt saadaan koko seinän korkeus hyödynnettyä ja samalla lisätään sisustuksellisuutta.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Korkeus: 280 cm
Syvyys: 30 cm
Leveys: 210cm
Hinta: 4700 €

Kuultovahattu koivu, ovet maalattu.

Haluamme suunnitella ja valmistaa juuri sellaisen kirjahyllyn puusta kuin haluat!

Kun otat yhteyttä – saat meiltä tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitsemme vain tarjouksen hyväksymisen – ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja juuri sinun kotiisi suunniteltuina. Helppoa!

Kirjahylly koivusta

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän 20 vuoden kokemuksen tuodulla osaamisella kodin huonekalut. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa.

Näet linkistä toisen tekemämme kirjahyllyn: Kurkkaa täältä Levykaappi.

Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä puisen kirjahyllyn käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksen tekoasi tukemaan. Tyylikkäästä mittatilatusta kirjahyllystä voimme valmistaa juuri sinulle sopivan ja voit tutustua eri vaihtoehtoihin alla olevasta linkistä.

Puumateriaalit sekä pintakäsittelyt: Materiaalit

Kehittämämme Sopiva-mallin mukaisesti olemme kiinnittäneet huomiota kirjahyllyn suunnittelussa asiakkaan toiveisiin. Kirjahyllyssä, joka on valmistettu koivusta, on käytetty tarkasti koko seinä ja siihen mahtuvat kaikki asiakkaan kirjat samaan paikkaan kodissa.