,

PIN nojatuoli

Vaikuttava, kestävällä verhoilulla ja koivurimoilla, PIN istuin on todellinen julkisen tilan sisustuksellinen keskipiste. Sarjaan kuuluu myös korkealaatuinen rimoilla koristeltu PIN sohva, jossa ergonomian lisäksi myös saa yksityisyyttä korkean suojaisen laidan vuoksi.

Voit tilata istuimen mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO
Verhoilu: mestariverhoilija Juho Lahtinen Kuutakoski

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat. Ja sinä saat vaikka koko kodin tai toimiston kalusteet helposti meiltä!

PIN nojatuoli

KOKO

Leveys: 93 cm

Syvyys: 96 cm

Korkeus: 94 cm

Materiaalit: Koivujalat, villasekoitekangas. Pehmustettu istuin. Koivupinnat. Saatavana vyöpohjalla sekä perinteisellä jousituksella.

Korkealaitainen ja korkealaatuinen on todellinen julkisen tilan sisustuksellinen keskipiste. Parempaa rentoutumispaikkaa julkisessa tilassa kuin ergonominen ja hyvälaatuinen nojatuoli ei ole. PIN istuin on kaunis jokaiselta puolelta ja voidaan sijoittaa myös tilan keskelle. PIN nojatuolin materiaaleina ovat pyörökeppi sekä villasekoitekangas. Istuinosa on saatavana vyöpohjalla sekä perinteisellä jousituksella. Materiaaleiksi on valittu hyvin yhteensopivat kontrastivärit vaalea koivu ja musta korkealaatuinen verhoilu.

Habitare 2019 Helsinki, Suomen suurin vuosittainen huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma, valikoitui paikaksi, jossa korkealuokkainen huonekaluryhmämme: PIN sohva ja PIN nojatuoli lanseerattiin. Tyylikäs ja kestävä sohva on tehty yhteistyössä taitavan mestariverhoilija Juho Lahtisen yrityksen kanssa.

Sarjaan kuuluu myös korkealaatuinen rimoilla koristeltu PIN sohva. Istuin antaa turvallisen paikan käyttäjälleen tuoden sopivasti yksityisyyttä ja paikan, johon omat kannettavat laukut mahtuvat.

Testaamaan ja koeistumaan pääset PIN sohvaamme ja PIN nojatuoliimme Kuopion lentokentällä Rissalassa.

Yhteistyömme on helppo aloittaa ottamalla yhteyttä meihin. Muotoiluosaamisen sekä puusepän ja verhoilijan ammattitaitojen avulla valmistamme tilaasi sopivimmat korkealaatuiset huonekalut.

Jos haluat tutustua etukäteen tutustua käytettävissä oleviin materiaaleihin, löydät ne alla olevista linkeistä.

Voit valita muita materiaaleja PIN sohvaan. Valittavissa olevat puumateriaalit sekä pintakäsittelyt ovat sivulla materiaalit.

Suosituimmat verhoilumateriaalit: kvadrat.dk, ludvigsvensson.com, orientoccident.fi,  lauritzon.fi, annala.fi

Pajallamme on katsottavissa suuri määrä verhoilumateriaalimalleja. Meiltä saatte juuri sellaiset kalusteet kuin haluatte!

Yksityiskohdat, sekä puuosissa että verhoiluissa on viimeistelty huolellisesti kuten muissakin MOOWOO-Kuutakoski-yhteistyön hedelmissä.

Kuvassa näkyy myös yhteisellä Kuopion Design- osastollamme esillä ollut: Satu Nisu Design viltti. Satunisu on suomalainen design-brändi, joka suunnittelee ja valmistaa uudenlaisella muotoilulla ainutlaatuisia sisustustekstiilejä ja yksilöllisiä mittatilaustöitä 100% kotimaisena käsityönä.