Tuolit, sohvat, rahit, penkit

Tuolit, sohvat, rahit, penkit – niitä Moowoolta löytyy! Jokaisen pöydän, kodin tai julkisen tilan, ääreen löytyy sopiva tuoli sekä sen käyttäjälle että sijoitettavaan tilaan.

Haluaisitko istua mukavalla verhotulla tuolilla tai ryhdikkäällä puutuolilla? Molemmat löytyvät mallistostamme. Lisäksi meiltä löytyy nojatuoli, jonka voi laajentaa suureksi kulmasohvaksi. Mallistomme jokainen istuin, tuoli, penkki ja sohva on suunniteltu asiakkaiden toivomien ominaisuuksien mukaan.

Lepotuolina VILLA nojatuoli on ollut suosittu kotona ja julkisissa tiloissa. Nojatuolin kaveriksi on suunniteltu VILLA pöytä, joita on kaksi kokoa, isompi ja pienempi. SIIPI  nojatuoli on ryhdikäs istuin ja näyttävä kaluste SIIPI sohvaksi laajennettuna.

SENIORI tuoli mahdollistaa asiakkaalle mukavan ruokailuhetken tuolin ollessa mitoiltaan sopiva. Tuoli, joka on suunniteltu vanhemmille ihmisille,  löytää helposti paikkansa mallistomme pöytien äärestä.

NUOSKA tuoli nro 1 kuten myös NUOSKA tuoli nro 2 ovat saaneet hyvän vastaanoton parvekkeilla. Kannattaakin kurkata NUOSKA-pöytäryhmä kuvattuna lasitetulla parvekkeella. Jokaisen pöydän ääreen löytyy sopiva istuin.

Raheja on kolmen kokoisia, FLIP rahi on mitoitettu aikuisille ja FLOP rahi, kooltaan pienempi kuutio, sopii lapsille. Pyöreä rahi on nimeltään: VILLA luoto rahi. Rahi on monipuolinen kaluste, sitä voit käyttää istuimena, tasona, pikkupöytänä ja tietenkin jalkarahina. Mallistomme täydentyy puurahilla tänä vuonna.

Pirttipöydän ääressä oleva PITKÄ pirttipenkki mahdollistaa usean ihmisen istumisen pöydän ääressä. Penkki toimii tarvittaessa myös lisätasona.

Ruokapöydät tuoteryhmästä löydät juuri sinulle sopivan pöydän mallistomme istuimille. Ja pöydät, sivupöydät, työpöydät, tasot, apupöydät – tuoteryhmästä laajan valikoiman vaikka juuri sivupöytiä.

Yhteydenottosi sähköpostitse, puhelimitse tai nettisivumme yhteydenottolomakkeen kautta, aloittaa keskustelun mahdollisesta tilauksestasi. Käymme läpi yhdessä millaisen kalusteen haluat. Näin varmistamme sen, että saat juuri haluamasi huonekalun.

Näytetään tulokset 1–9 / 14