Tuolit, sohvat, rahit, penkit

Tuolit, sohvat, rahit, penkit – niitä meiltä löytyy! Jokaisen pöydän ääreen löytyy sopiva tuoli niin kodissa kuin julkisessa tilassa.

Haluaisitko istua mukavalla verhotulla tuolilla tai ryhdikkäällä puutuolilla? Molemmat löytyvät mallistostamme. Lisäksi meiltä löytyy nojatuoli, jonka voi laajentaa suureksi kulmasohvaksi. Mallistomme jokainen istuin, tuoli, penkki ja sohva on suunniteltu asiakkaiden toivomien ominaisuuksien mukaan.

UUTUUS – Monipuolinen eteisen penkki. Hyvä istua, paljon säilytystilaa ja moderni muotokieli. Sopii useimpaan eteiseen tai vaatehuoneeseen.

Lepotuolina VILLA nojatuoli on ollut suosittu kotona ja julkisissa tiloissa. Nojatuolin kaveriksi on suunniteltu VILLA pöytä, joita on kaksi kokoa, isompi ja pienempi. SIIPI nojatuoli on ryhdikäs istuin ja näyttävä kaluste SIIPI sohvaksi laajennettuna.

PIN nojatuoli ja PIN sohva ovat edustustilaankin sopiva näyttävä istuinten kokonaisuus.

SENIORI tuoli mahdollistaa asiakkaalle mukavan ruokailuhetken tuolin ollessa mitoiltaan sopiva. Tuoli, joka on suunniteltu vanhemmille ihmisille,  löytää helposti paikkansa mallistomme pöytien äärestä.

NUOSKA tuoli nro 1 kuten myös NUOSKA tuoli nro 2 ovat saaneet hyvän vastaanoton parvekkeilla. Kannattaakin kurkata NUOSKA-pöytäryhmä kuvattuna lasitetulla parvekkeella. Jokaisen pöydän ääreen löytyy sopiva istuin.

Raheja on kolmen kokoisia, FLIP rahi on mitoitettu aikuisille ja FLOP rahi, kooltaan pienempi kuutio, sopii lapsille. Pyöreä rahi on nimeltään: VILLA luoto rahi. Rahi on monipuolinen kaluste, sitä voit käyttää istuimena, tasona, pikkupöytänä ja tietenkin jalkarahina. Mallistomme täydentyy puurahilla tänä vuonna.

Pirttipöydän ääressä oleva PITKÄ pirttipenkki mahdollistaa usean ihmisen istumisen pöydän ääressä. Penkki toimii tarvittaessa myös lisätasona.

Ruokapöydät tuoteryhmästä löydät juuri sinulle sopivan pöydän mallistomme istuimille. Ja pöydät, sivupöydät, työpöydät, tasot, apupöydät – tuoteryhmästä laajan valikoiman vaikka juuri sivupöytiä.

Ota yhteyttä ja saat istuimen, joka sopii sekä käyttäjälleen että tilaan.

Näytetään tulokset 1–9 / 15