Rahi lehtikuusesta

Rahi lehtikuusesta on näppärä rahi. Rahin tilannut asiakas laittaa rahin päälle tyynyn, jolloin jalat saavat pehmeämmän alustan. Toiset taas pitävät enemmän jalkarahista ilman pehmustetta. Keveä rahi on helppo siirtää paikasta toiseen. Mikä voisikaan olla mukavampaa kuin tuoliisi sopiva rahi, jossa voit lepuuttaa jalkojasi vaikka joka päivä!

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Leveys: 45 cm
Syvyys: 27 cm
Korkeus: 27 cm

Lehtikuusi ja mänty.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan puisen rahin.

Kun otat yhteyttä meihin – saat meiltä tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saat uuden tyylikkään ja mukavan rahin jalkojasi varten. Helppoa!

Rahi lehtikuusesta on mittojen mukaan suunniteltu ja valmistettu rahi.

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän kokemuksen tuodulla osaamisella kodin huonekalut. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa.

Näet linkistä tekemämme veikeän FLOP rahin: FLOP rahi.

Kun haluat sujuvan arjen kodissasi – mittatilattu kalusteesi on Sopiva-mallimme mukainen.

Sopivan kokoinen rahi lehtikuusesta tehty mittojen mukaan tietyn tuolin pariksi.

Sopiva design sekä sopiva materiaali antaa sinulle vaihtoehtoja kalusteen ulkonäköön. Yhdessä suunnittelemme juuri sinulle sopivan muodon. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Tähän kalusteeseen on valittu kuviollinen lehtikuusi ja mäntyrimat. Valittavanasi olevat puulajit sekä pintakäsittelyt löydät täältä: Materiaalit.

Kurkkaa täältä mallistomme tuoli rahin seuraksi: Nuoska-tuoli nro 1

Sopiva hinta on saavutettavissa kalusteen koolla, materiaalivalinnoilla sekä yksityiskohtien määrällä.

Laitetaanko rahi lisäämään istuinmukavuuttasi?