,

REVONTULI sängynpääty

Revontuli sängynpääty valmistetaan erikoistilauksesta loimukoivusta petsattuna ja lakattuna. Voit saada tämän tyylikkään ja kestävän sängynpäädyn myös koivusta petsattuna ja lakattuna. Seinään tai sänkyyn kiinnitettävä pääty on tuettuna alhaalta jaloilla. Upea kokonaisuus sarjan yöpöytien kanssa!

Voit tilata sängyn päädyn mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat. Ja sinä saat vaikka koko makuuhuoneen tyylikkäät kalusteet helposti meiltä!

REVONTULI sängynpääty

Leveys: 160 cm

Korkeus: 90 cm

Paksuus: 4 cm

Materiaali: loimukoivu (valittavissa)

Väri: petsi + lakka (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, sängynpääty valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. 800 € (koivu petsi + lakka) tai kuvan pääty alk. 1200 € (loimukoivu petsi + lakka)

Tämä elegantti puinen sängynpääty voidaan valmistaa lakattuna, maalattuna (jos puulajiksi valitaan koivu ei loimukoivu), puuvahattuna tai yhdistelmänä petsi + lakka. Tilauksesta voit valita päätyyn myös muun materiaalin valitsemallasi pintakäsittelyllä. Vaihtoehtoja löydät täältä: Materiaalit. Tilauksen yhteydessä saat halutessasi mallipalan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä.

Täältä näet REVONTULI-sarjaan kuuluvan sängyn: REVONTULI sänky.

Täältä näet REVONTULI-sarjaan kuuluvat yöpöydät: REVONTULI yöpöytä.