,

REVONTULI sänky

Revontuli sänky on tyylikäs parisänky elegantein päädyin. Sorvatut sisään vedetyt jalat ovat yksityiskohta, joka keventää kokonaisilmettä. Pohja on kestävä säle/lautapohja. Patjat ostettavissa erikseen.

Elegantti Revontuli sänky valmistetaan erikoistilauksesta loimukoivusta petsattuna ja lakattuna. Voit saada tämän tyylikkään ja kestävän sängyn rungon myös koivusta petsattuna ja lakattuna.

Voit tilata sängyn rungon mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat. Ja sinä saat vaikka koko makuuhuoneen tyylikkäät kalusteet helposti meiltä!

Revontuli sänky

Pituus: 200 cm

Leveys: 160 cm

Korkeus: 40 cm

Materiaali: päädyt loimukoivua/muu runko koivua (valittavissa)

Väri: petsi + lakka (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, Revontuli parisänky valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. 1320 € (koivu) tai kuvan sänky alk. 1700 € (loimukoivu/koivu petsi + lakka)

Tämä elegantti puinen sänky voidaan valmistaa lakattuna, maalattuna (jos puulajiksi valitaan koivu ei loimukoivu), puuvahattuna tai yhdistelmänä petsi + lakka. Tilauksesta voit valita sänkyyn myös muun materiaalin valitsemallasi pintakäsittelyllä. Vaihtoehtoja löydät täältä: Materiaalit. Tilauksen yhteydessä saat halutessasi mallipalan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä.

Täältä näet REVONTULI-sarjaan kuuluvan sängynpäädyn: REVONTULI sängynpääty.

Täältä näet REVONTULI-sarjaan kuuluvat yöpöydät: REVONTULI yöpöytä.