RIMA patterinsuoja maalattu puu

RIMA patterinsuojaan voit valita haluamasi maalin värin. Patterinsuoja peittää sisustukseen sopimattoman lämpöpatterin. Tyylikäs puinen patterinsuoja päästää lämmön huoneeseen. Lisäksi se sopii yhteen asiakkaan muiden huonekalujen kanssa.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Leveys: 205 cm
Syvyys: 20 cm
Korkeus: 75 cm

Maalattu koivu.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn patterinsuojan. Kun otat yhteyttä meihin – saat meiltä tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot mittatilaustuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta vain tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saat uuden tyylikkään patterinsuojan kotiisi. Helppoa!

RIMA patterinsuoja maalattu puu, maalinväri valittavissasi

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän kokemuksen tuodulla osaamisella kodin huonekalut. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa.

Näet linkistä toisen tekemämme patterinsuojan: Patterinsuoja.

Kun haluat sujuvan arjen kodissasi – mittatilattu kalusteesi on Sopiva-mallimme mukainen.

Sopivan kokoinen patterinsuoja on tehty mittojen mukaan lämpöpatterin päälle.

Sopiva design sekä sopiva materiaali antaa sinulle vaihtoehtoja kalusteen ulkonäköön. Yhdessä suunnittelemme juuri sinulle sopivan muodon. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Tässä kalusteessa, RIMA patterinsuoja maalattu puu, on valittu tyylikäs rimoitus sekä materiaalina on kestävä maalattu koivu. Valittavanasi olevat puulajit sekä pintakäsittelyt löydät täältä: Materiaalit. Meiltä saat suuremmissa tilauksissa halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely.

Sopiva hinta on saavutettavissa kalusteen koolla, materiaalivalinnoilla sekä yksityiskohtien määrällä.

Tehdäänkö sinullekin patterinsuoja, joka peittää sisustukseen sopimattoman lämpöpatterin?