Sermi kangasverhoilulla

Sermi kangasverhoilulla rajaa työskentelyalueen kodissa. Tyylikkäällä, siirrettävällä ja kestävällä, ääntä vaimentavalla, koivukehyksessä olevalla sermillä, saat vaihtelua sisustukseen. Toinen puoli on verhoiltu ja toinen maalattu. Mainio pienen tilan tilanjakaja kotona!

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Verhoilu: mestariverhoilija Juho Lahtinen Kuutakoski

KOKO

Leveys: 160 cm

Korkeus: 180 cm

Jalkojen leveys: 50 cm

Hinta: 550 €

Runko koivua, verhoiltu ja maalattu puoli.

Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat uuden tyylikkään sermin kotiisi. Helppoa!

Sermi kangasverhoilulla kuluttaja-asiakkaalle on valmistettu tilanjakaja mittatilauksena. Etätyöskentelyssä kotitoimistossa voi tulla esiin, että paras tapa jakaa huonetta etäpisteeseen ja oleskelualueeseen voi olla liikuteltava mittatilattu sermi. Valmistamamme laadukkaan ja kestävän tilanjakajan kehys on koivua ja toinen puoli on maalattu ja toinen on verhoiltu. Näin voit käännellä tilanjakajaa ja saada erilaisen tunnelman.

Joskus pienenkin tuntuisilla asioilla voi merkittävästä tehdä omaa työskentelytilaa miellyttävämmäksi. Sermejä käytetään tilanjakajana myös julkisissa tiloissa.

Täältä löydät: Julkitilaan suunnitellut ja valmistetut sermit.

Tyylikkäästä tilanjakajasta voimme valmistaa juuri sinulle sopivan ja alla näet vaihtoehtoja.

Puumateriaalit sekä pintakäsittelyt: Materiaalit

Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely.

Suosituimmat verhoilut löydät täältä: ludvigsvensson, lauritzon, orientoccident, annala, kvadrat.

Yksityiskohdat tässä sermissä, kestävissä, kauniisti muotoiluissa puuosissa sekä tyylikkäässä verhoilussa, on viimeistelty huolellisesti kuten muissakin MOOWOO-Kuutakoski-tuotteissa.
Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen.

Sinulle sopiva vaatekaappi on yhteydenoton päässä!