Sohva ja pöytä neuvottelutilaan

Sohva ja pöytä neuvottelutilaan on rauhallinen ja elegantti tila hoitaa asiakassuhteita. Neuvottelutilaan suunnitellut ja valmistetut sohvat sekä pöytä ovat harmoninen kokonaisuus. Paras tila neuvotteluun on tila, jossa on mukava istua ja keskustella. Voisiko tämä kuvan neuvottelutila olla myös teille sopiva? Teemme kalusteet mittojen mukaan, jolloin ne ovat sopivat juuri teidän tilaanne.

Design ja toteutus pöydän osalta: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO sekä istuinsohvat yhdessä mestariverhoilija Juho Lahtisen kanssa Kuutakoski-yrityksestä

Sohva ja pöytä neuvottelutilaan liikkeenne omilla mitoilla ja tilan käyttö voidaan optimoida. Noudattamalla yrityksenne brändin mukaista väritystä saamme uudet kalusteet sulautumaan olemassa olevaan kalustukseen.

Yksityiskohdat tässä asiakastilan kalusteissa, kestävissä, kauniisti muotoiluissa puuosissa sekä tyylikkäässä verhoilussa, on viimeistelty huolellisesti kuten muissakin MOOWOO-Kuutakoski -tuotteissa. Jos haluat tutustua etukäteen käytettävissä oleviin materiaaleihin, löydät ne alla olevista linkeistä. Valittavissa olevat puumateriaalit sekä pintakäsittelyt ovat sivullamme: Materiaalit. Suosituimmat verhoilumateriaalit löydätte tästä: Kvadrat, Ludvigsvensson, Orientoccident, Lauritzon, Annala.

Pajallamme on katsottavissa suuri määrä verhoilumateriaalimalleja. Meiltä saatte juuri sellaiset kalusteet kuin haluatte!

Saat meihin yhteyden sähköpostilla, puhelimella sekä Ota Yhteyttä-lomakkeella.

Sohva ja pöytä neuvottelutilaan

Asiakasryhmä: yritysasiakkaat

Asiakas: Hammas Hohde Oy

Sivusto: hammashohde.fi

Kaluste: neuvottelupiste

Materiaalit: villakangas, jalat tammea, massiivitamminen pöytä

Pöydän koko: pituus 130 cm, syvyys 100 cm, korkeus 88 cm

Sijoituskohta: hammaslääkärikeskus, Kuopio

Täältä näette toisen mittatilaussohvamme: Motorsport sohva formularadalle

Valittavissa olevat puumateriaalit sekä pintakäsittelyt ovat sivullamme: Materiaalit.

Verhoiluissa on lukuisia vaihtoehtoja. Voimme yhdessä käydä niitä läpi.