Valopuisto

Valopuisto on suunnitelma kaupungin puiston valaistukseen. Suunnitelmasta on toteutettu yksi osa. Tuotteessa on käytetty kierrätyslasia, LED-valoa sekä muuta tekniikkaa.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Yhteistyömme on helppo aloittaa ottamalla yhteyttä meihin.

Sen jälkeen saatte tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – teiltä tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saatte uutta tyylikästä muotoilua ulkotiloihin!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Valopuisto v. 2013

Valopuiston ideointi ja suunnittelu. Luotiin idea puistosta, joka toimii aurinkoenergialla ja LED-valotekniikalla. Valopuistolla saadaan ympäristösuunnitteluun uusi työkalu, jolla saadaan tuotua ympäristöön valon avulla viihtyisyyttä, turvallisuutta sekä persoonallisia maamerkkimäisiä alueita.

Puistomainen maisemointi voidaan sijoittaa vapaasti maastoon tasaiselle, kumpuilevalle sekä rinnemäisiin kohteisiin.

Valopuiston suunnittelussa luonnosteltiin tuotekonsepteiksi erityyppisiä elementtejä, joita voitaisiin puistoon tehdä kuten istuimia, pöytiä tai vaikkapa isoja sermejä.

Visuaalisia lasimalleja, joita voidaan hyödyntää erityyppisissä rakenteissa. Kohokuvioiden ajatuksena on olla kaukaa havainnoitaessa osa kokonaisuutta, mutta lähempää tarkasteltuna yksityiskohdat nousevat esiin paremmin. Myös valo käyttäytyy erilaisesti lasin massan vaihtuvuuden mukaan. Kierrätyslasista valmistetut mallit ovat sellaisenaan kauniita ja sääolosuhteita kestäviä ratkaisuja.