,

Suuri kirjahylly massiivikoivusta

Suuri kirjahylly massiivikoivusta on huoneen sisustuksen keskipiste.

Tämä klassinen kirjahylly on maalattu valkoiseksi ja voi olla jopa lattiasta kattoon! Massiivikoivusta valmistettu kirjahylly on varma ratkaisu, kun haluat kirjoillesi edustavan ja kestävän kalusteen. Suuri kirjahylly tuo tilaan ilmeen, jossa arvostetaan suoraviivaisuutta ja selkeyttä. Aivan katonrajaan asti suunniteltu ja valmistettu maalattu massiivipuinen kirjahylly on varustettu korkeussäädettävin hyllyin.

Hyllyt ovat massiivipuuta, joten painokaan ei saa hyllyjä taipumaan. Kirjahylly toimii säilytyspaikkana erilaisille kirjoille ja tavaroille. Klassiset, pelkistetyt hyllyt nostavat niillä olevat tavarat pääosaan.

Tämä malliston tuote sisältää kaksi kirjahyllyä vierekkäin, yhteensä neljä hyllyä vierekkäin. Nämä kaksi kirjahylly-yhdistelmää on yhdistetty seinämillä, joiden välissä olevat päädyt on mitoitettu samaan leveyteen kuin ulkopäädyt.

Voit tilata tämän kirjahyllyn mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat, jotta saat juuri sellaisen suuren tyylikkään kirjahyllyn kuin haluat!

Suuri kirjahylly massiivikoivusta

KOKO

Leveys: 4 x 60 cm

Korkeus: 235 cm

Syvyys: 36 cm

Materiaali: maalattu koivu massiivi (valittavissa)

Väri: valkoinen (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, kaluste valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. 4100 € kokonaisuus (kaksi kirjahyllyä, kuusi siirrettävää välihyllyä allekkain, maalattu koivu valkoinen)

Kirjahylly voidaan valmistaa maalatun lisäksi myös lakattuna, puuvahattuna tai yhdistelmänä petsi + lakka. Tilauksesta voit valita toisen puulajin valitsemallasi pintakäsittelyllä. Vaihtoehtoja löydät täältä: Materiaalit. Tilauksen yhteydessä saat halutessasi mallipalan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä.

Suuri puinen kirjahylly on olohuoneen sisustuksen keskipiste. Järjestäisitkö sinä hyllyille kirjat aakkosittainen vai värien mukaan? Vaihtoehtoja on lukemattomia kuten kirjojakin.

Täältä näet toisen säilytyskalusteemme: Suuri kirjahylly taulukehyksellä.