,

Suuri kirjahylly taulukehyksellä

Suuri kirjahylly taulukehyksellä on näyttävä kaluste olohuoneeseen.

Kirjahylly, jonka kokoon voit käyttää koko seinän leveyden! Ryhdikäs kirjahylly on valmistettu kestävästä massiivipuusta, joka pitää myös hyllylevyt suorassa toisin kuin lastulevy edullisimmissa kirjahyllyissä.

Tämä näyttävä suuri kirjahylly voidaan tilauksesta räätälöidä juuri sinun käytössäsi olevalle seinän leveydelle. Malliston kirjahylly on leveydeltään 4,4 metriä. Keskelle jää avoin paikka maalauksille, kukille, patsaille tai muille sisustuksen keskipisteille. Nyt voisit ottaa esille uuteen kirjahyllyyn juuri sen esineen, joka ei ole vielä löytänyt kodissa paikkaansa muilla hyllyillä. Ja tietenkin taulutelevisiokin siihen voisi laittaa!

Kirjahyllyn syvyys on 40 cm, jolloin myös isommat kirjat mahtuvat kirjahyllyyn. Alaosassa olevat kaapin ovet keventävät kokonaisuutta. Kirjahyllyn alaosassa kaapin ovien takana on myös hyllyt. Led-valot voimme piilottaa hyllyn reunan taakse.

Tätä klassista kirjahyllyä ei tarvitse vaihtaa ajan myötä.

Voit tilata tämän kirjahyllyn mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat, jotta saat juuri sellaisen suuren tyylikkään kirjahyllyn kuin haluat!

Suuri kirjahylly taulukehyksellä

KOKO

Leveys: 440 cm

Korkeus: 247 cm

Syvyys: 40 cm

Materiaali: maalattu koivu massiivi

Väri: valkoinen (valittavissa tilauksesta)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, kaluste valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. 6200 € kokonaisuus (kaksi kirjahyllyä, kuusi siirrettävää välihyllyä allekkain, maalattu koivu valkoinen)

Kirjahylly voidaan valmistaa maalatun lisäksi myös lakattuna, puuvahattuna tai yhdistelmänä petsi + lakka. Tilauksesta voit valita toisen puulajin valitsemallasi pintakäsittelyllä. Vaihtoehtoja löydät täältä: Materiaalit. Tilauksen yhteydessä saat halutessasi mallipalan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä.

Iso puinen design-kirjahylly on olohuoneen sisustuksen keskipiste. Keskelle voi sijoittaa taulun, jota hyllyt kehystävät kauniisti.

Täältä näet toisen suuren säilytyskalusteemme: Suuri kirjahylly massiivikoivusta.