TV-taso lasiovilla kiilajalat

TV-taso lasiovilla kiilajalat on näyttävä taso olohuoneeseen. Suunnittelussa on otettu pääosaan yksityiskohtana voimakkaasti pyöristetyt kulmat, jotka tuovat keveyttä kalusteeseen. Mittojen mukaan tehtynä se sopii omalle paikalleen television alle.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Leveys: 160 cm
Korkeus: 55 cm
Syvyys: 50 cm

Koivu sävytetty puuvaha.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn puisen tv-tason, jossa voi olla lasia osana tuotetta.

Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja uusi upea tv-taso pääsee osaksi sisustustasi. Helppoa!

TV-taso lasiovilla kiilajalat ansaitsee keskipistepaikan olohuoneessa. Kiilanmalliset jalat poikkeavat tavanomaisesta tv-tasosta. Voimakkaasti pyöristetyt kulmat tason säilytysosassa muodostavat kiilajalkojen kanssa keveän vaikutelman. Säilytysosan ovet toimivat liukulaseilla, taustalevyssä on huomioitu helppo johtojen sisäänveto tarvittaville laitteille. TV-taso on valmistettu koivusta ja se on pintakäsitelty sävytetyllä puuvahalla.

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän 20 vuoden kokemuksen tuodulla osaamisella kodin huonekalut Kuopiossa. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa.

Sopivan kokoiset kalusteet niiden käyttäjille, lapsesta senioriin, parantavat kodissa viihtymistä. Mittatilattu tv-taso voi olla keskeinen osa olohuonetta. Kuinka paljon me päivässä katsommekaan sitä, kun katsomme televisiota!

Näet linkistä toisen tekemämme tv-tason: TV-taso lasiovilla.

Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä televisiotason käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksentekoasi tukemaan. Voit tutustua eri puumateriaaleihin sekä pintakäsittelyihin linkistä. Puumateriaalit sekä pintakäsittelyt: Materiaalit.

Sopiva-mallin mukaisesti voimme katsoa yhdessä sinulle tason television alle. Sopiva-mallin esittelyn löydät täältä: Sopiva-malli.