TV-taso lasiovilla

TV-taso lasiovilla on tammesta valmistettu käytännöllinen taso hyllyllä, jossa on neljä liukulasia. Tamminen TV-taso on tyylikäs ja kestävä ratkaisu kotiin kuin kotiin. Kokonaisuus on liimattu yhteen näyttävillä liitoksilla, jotka korostavat persoonallista ratkaisua muotoilullisesti.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Leveys: 220 cm
Syvyys: 46 cm
Korkeus: 43 cm

Tammi.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn TV-tason.

Kun otat yhteyttä meihin – saat meiltä tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta vain tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Helppoa!

TV-taso lasiovilla on perinteinen puinen taso olohuoneeseen.

Kun haluat sujuvan arjen kodissasi – mittatilattu kalusteesi on luomamme Sopiva-mallin mukainen. Siinä on neljä osiota, aivan kuten pöydässä on jalkoja, ja jotka käymme läpi juuri sinulle mittatilaustuotetta suunnitellessamme. Lisää mallista voit lukea täältä: Sopiva-malli.

Sopivan kokoinen tv-taso on tehty mittojen mukaan juuri oikean kokoiseksi. Lisäksi tarvittavaa säilytystilaa tuo hylly liukulasien takana. Säilyttämisen mahdollisuus voidaan ottaa huomioon kaikissa kalusteissasi.

Sopiva design sekä sopiva materiaali antaa sinulle vaihtoehtoja kalusteen ulkonäköön. Yhdessä suunnittelemme juuri sinulle sopivan muodon. Tässä puisessa tasossa television alla on yksityiskohtana tyylikkäät sormiliitokset sekä materiaalina on kestävä tammi. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Puun tuoksu ja sen lämpö sekä akustiikka ovat ominaisuuksia, jotka puoltavat tyylikkään puukalusteen valintaa. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä, jotka löydät täältä: Materiaalit. Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, josta näet puulajin ja pintakäsittelyn.

Sopiva hinta on saavutettavissa kalusteen koolla, materiaalivalinnoilla sekä yksityiskohtien määrällä.

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän kokemuksen tuodulla osaamisella kodin huonekalut. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa. Sopivan kokoiset kalusteet parantavat kodissa viihtymistä. Mittatilattu massiivipuinen TV-taso on kaluste, joka on katseen alla aina kun televisiota katsotaan. Ehkäpä tällä tavalla ajateltuna tämä matala mittojen mukaan valmistettu TV-taso on kodin katsotuin huonekalu!

Näet linkistä toisen tekemämme tason television alle: TV-taso lasiovilla kiilajalat.