TV-taso pyörillä

TV-taso pyörillä on upea katseenvangitsija olohuoneessa. Kaunis kaluste kestää aikaa ja käyttöä! Suunnittelussa on otettu pääosaan yksityiskohtana voimakkaasti pyöristetyt kulmat, jotka tuovat pehmeyttä kalusteeseen. Mittojen mukaan tehtynä se sopii omalle paikalleen television alle.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Leveys: 170 cm
Korkeus: 27 cm
Syvyys: 40 cm

Saarni ja lakka.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn puisen tv-tason, jossa pyörät alla.

Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – uusi tyylikäs tv-taso pääsee osaksi sisustustasi. Helppoa!

TV-taso pyörillä ansaitsee keskipistepaikan olohuoneessa. Pyörät tason alla auttavat siirtämisessä.  TV-taso on valmistettu saarnesta ja se on pintakäsitelty lakalla.

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän 20 vuoden kokemuksen tuodulla osaamisella kodin huonekalut Kuopiossa. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa.

Sopivan kokoiset kalusteet niiden käyttäjille, lapsesta senioriin, parantavat kodissa viihtymistä. Mittatilattu tv-taso voi olla keskeinen osa olohuonetta. Kuinka paljon me päivässä katsommekaan sitä, kun katsomme televisiota!

Näet linkistä toisen tekemämme TV-tason: TV-taso laatikoilla koivu.

Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä televisiotason käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksentekoasi tukemaan. Voit tutustua eri puumateriaaleihin sekä pintakäsittelyihin linkistä. Puumateriaalit sekä pintakäsittelyt: Materiaalit.

Sopiva-mallin mukaisesti voimme katsoa yhdessä sinulle tason television alle. Sopiva-mallin esittelyn löydät täältä: Sopiva-malli.