Vaatekaappi, saarni

Korkea ja käytännöllinen vaatekaappi saarni on valmistettu mittojen mukaan. Tyylikkäänä ajattomana yksityiskohtana on jykevän oven pitkät rivat. Liikuteltavat hyllyt ja tanko vaatteille vapauttaa järjestelemään kalusteen sisätilat oman mielen mukaan. Saarnen kaunis pinta tuo ylellisyyttä makuuhuoneeseen. Kaapissa on kokonsa puolesta runsaasti arjessa tarvittavaa säilytystilaa.

Korkeus: 240 cm
Leveys: 120 cm
Syvyys: 60 cm + ovet 10 cm
Hinta: 3450 €

Saarni.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn vaatekaapin.

Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Helppoa!

Vaatekaappi, saarni on korkea ja samalla näyttävä mittatilausvaatekaappi.

Juuri sellainen vaatekaappi kuin haluat ja juuri siihen paikkaan kuin haluat!

Kurkkaa täältä toinen vaatekaappimme: Vaatekaappi Art Nouveau.

Kalusteet suunnitellaan muotoilijan ammattitaidolla sekä valmistetaan pitkän työkokemuksen tuodulla osaamisella korkeita laatuvaatimuksia noudattaen Kuopiossa. Miten suuri merkitys onkaan saada toimiva arki kodissasi!

Mittatilaushuonekalu voi olla sinulle sopivin kaluste, joka täydentää tyylikkään sisustuksesi sekä sopii täydellisesti käytössä olevaan tilaan. Mitä pienempi asunto on – sitä tärkeämpiä ovat kalusteen ominaisuudet. Suureen tilaan voit suunnitella vapaammin. Tilan – neliöt, korkeus, säilyttäminen, muut huonekalut, sijainti ja haluttu tyyli kalusteessa – vaikuttavat lopputuloksen onnistumiseen.  Vaatekaappi on kodin tärkeimpiä säilytyskalusteita!

Olemme kehittäneet toimintavan, joka muodostuu neljästä kohdasta ja palvelee asiakastamme kokonaisvaltaisesti. Mittojen mukaan valmistettu kaluste suunnitellaan ja valmistetaan noudattamalla mallia. Löydät mallin kokonaisuudessaan täältä: Sopiva-malli.

Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen.  Tässä vaatekaapissa on käytetty hurmaavaa ja kestävää massiivipuuta, saarnea. Saarni on kaunis puulaji ja tuo luksusta makuuhuoneeseen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Vaihtoehdot löydät täältä: Materiaalit. Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely.

Sinulle sopiva vaatekaappi on yhteydenoton päässä!