,

FLOP rahi

FLOP rahi on yleisiin tiloihin suunniteltu hauska rahi! Jalkarahina sekä tasona tarjottimen kanssa rahia voidaan käyttää. Verhoilumateriaaliksi voit valita kulutusta kestävää sekä julkisiin tiloihin suunniteltua keinonahkaa. Jämäkkä runko on kestävää materiaalia. Kotiinkin on ostettu FLOP raheja istuimiksi.

FLOP rahit ovat korkeudeltaan matalampia kuin FLIP rahit.  Niitä on ostettu julkisiin kuten kirkon nurkkaukseen. Mallistosta löytyy myös FLIP rahit, jotka ovat suurempia ja soveltuu aikuisille. Kaksivärinen verhoilu mahdollistaa variaatiot tai voit valita lempivärisi.

Voit tilata rahin mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi verhoilulla, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi. Jos sinulla on omia kuvia, jotka haluaisi rahin kylkiin, ota yhteyttä.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO
Verhoilu: mestariverhoilija Juho Lahtinen Kuutakoski

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat, jotta saat juuri sellaisen rahin kuin haluat! Helppoa!

FLOP rahi

KOKO

Pituus ja leveys: 38 cm

Korkeus: 37 cm

Materiaali: verhoiltu keinonahalla(valittavissa)

Väri: harmaa/vihreä (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, jalkajakkara valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

FLOP raheja voit käyttää monipuolisesti istuimina, jalkaraheina tai laskutasona tarjottimen kanssa.

Valmistamme kuutiomaisten rahien rungot kestävästä materiaalista ja verhoilemme laadukkailla ja kestävillä materiaaleilla kuten keinonahalla. Voit myös saada mittojen mukaan tehdyn rahin sekä muulla kuin mallistossa olevalla verhoilulla. Verhoilumateriaaleja on saatavilla monipuolisesti nahasta, keinonahasta erilaisiin verhoilutekstiileihin.

Suosituimmat verhoilumateriaalit ovat kvadrat.dk, ludvigsvensson.com, orientoccident.fi,  lauritzon.fi, annala.fi.

FLOP rahien lisäksi voit tilata myös FLIP raheja. Pienemmät jalkarahit löydät täältä: FLIP rahi.

Jos mallistomme tuoli, sohva, rahi tai penkki ei ole aivan sitä mitä olet ajatellut, teemme juuri sinulle sopivan!