,

FLIP rahi

FLIP rahi on yleisiin tiloihin suunniteltu hauska rahi! Jalkarahina sekä tasona tarjottimen kanssa rahia voidaan käyttää. Verhoilumateriaaliksi voit valita kulutusta kestävää sekä julkisiin tiloihin suunniteltua. Jämäkkä runko on kestävää materiaalia. Kotiinkin on ostettu FLIP raheja istuimiksi.

FLIP rahit ovat korkeudeltaan aikuisille soveltuvia istuimia. Mallistosta löytyy myös FLOP rahit, jotka ovat pienempiä. Kaksivärinen verhoilu mahdollistaa variaatiot tai voit valita lempivärisi tai yritysilmeesi mukaiset värit. FLIP rahit on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista ja ne soveltuvat kotikäyttöön sekä julkisiin tiloihin.

Voit tilata rahin mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi verhoilulla, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi. Jos sinulla on omia kuvia, jotka haluaisi rahin kylkiin, ota yhteyttä.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO
Verhoilu: mestariverhoilija Juho Lahtinen Kuutakoski

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat, jotta saat juuri sellaisen rahin kuin haluat! Helppoa!

FLIP rahi

KOKO

Leveys ja pituus: 40 cm

Korkeus: 42 cm

Materiaali: verhoiltu (valittavissa)

Väri: harmaa/vihreä (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, jalkajakkara valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

FLIP raheja voit käyttää monipuolisesti istuimina, jalkaraheina tai laskutasona tarjottimen kanssa.

Valmistamme kuutiomaisten rahien rungot kestävästä materiaalista ja verhoilemme laadukkailla ja kestävillä materiaaleilla. Voit myös saada mittojen mukaan tehdyn rahin sekä muulla kuin mallistossa olevalla verhoilulla. Verhoilumateriaaleja on saatavilla monipuolisesti nahasta, keinonahasta erilaisiin verhoilutekstiileihin.

Suosituimmat verhoilumateriaalit ovat kvadrat.dk, ludvigsvensson.com, orientoccident.fi,  lauritzon.fi, annala.fi.

FLIP rahien lisäksi voit tilata myös FLOP raheja. Pienemmät jalkarahit löydät täältä: FLOP rahi.

Jos mallistomme tuoli, sohva, rahi tai penkki ei ole aivan sitä mitä olet ajatellut, teemme juuri sinulle sopivan!