Avokirjahylly

Avokirjahylly on tyylikäs tilauksesta suunniteltu, valmistettu sekä asennettu kirsikkapuinen avohylly. Tämä kirjahylly luo asiakkaan työpisteeseen lisää kaivattua säilytystilaa. Mittojen mukaan tehty avokirjahylly ylettyy kattoon saakka ja hyödyntää näin koko seinän alan. Lisäksi se sopii yhteen asiakkaan muiden huonekalujen kanssa. Puisella avokirjahyllyllä voit halutessasi myös rajata sermin tavoin osan huoneesta.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Leveys: 181 cm
Syvyys: 16 cm
Korkeus: 182 cm

Kirsikka.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn avokirjahyllyn!

Kun otat yhteyttä meihin – saat meiltä tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta vain tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Helppoa!

Avokirjahylly asiakkaan kotitoimistoon parantaa etätyöskentelyn toimivuutta.

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän 20 vuoden kokemuksen tuodulla osaamisella kodin huonekalut. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa.

Näet linkistä toisen tekemämme kirjahyllyn: kurkkaa täältä kulmakirjahylly.

Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavissasi on useita kauniita ja kestäviä puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely. Tyylikkäästä puisesta avokirjahyllystä voimme valmistaa juuri sinulle sopivan ja voit tutustua eri materiaalivaihtoehtoihin alla olevasta linkistä.

Puumateriaalit sekä pintakäsittelyt löydät täältä: Materiaalit.

Käytämme suunnittelussa Sopiva-mallia, josta voit lukea lisää täältä: Sopiva-malli.