, ,

Kirjahylly koivusta moduulit

Kirjahylly koivusta moduulit on muokattava kirjojen tyylikäs säilytyspaikka. Voit laittaa niitä vierekkäin niin monta kuin tarvitset saadaksesi kaikki esineesi mahtumaan. Klassinen ja vankka hyllykkö on kestävä ratkaisu, joka kestää aikaa.

Tämä avokirjahylly siirrettävin hyllyin on valmistettu massiivikoivusta. Hyllyt mahdollistavat laittamaan esille erikokoiset esineet.

Voit tilata tämän kirjahyllyn mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat, jotta saat juuri sellaisen suuren tyylikkään kirjahyllyn kuin haluat!

Kirjahylly koivusta moduulit

KOKO

Leveys: 140 cm (2 x 70 cm)

Korkeus: 245 cm

Syvyys: 27 cm

Materiaali: koivu massiivi (valittavissa)

Väri: luonnonvärinen (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, kaluste valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. 2500 € kokonaisuus (koivu, kaksi kirjahyllyä, luonnonväri)

Kirjahylly voidaan valmistaa lakattuna, maalattuna, puuvahattuna tai yhdistelmänä petsi + lakka. Tilauksesta voit valita toisen puulajin valitsemallasi pintakäsittelyllä. Vaihtoehtoja löydät täältä: Materiaalit. Tilauksen yhteydessä saat halutessasi mallipalan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä.

Kirjahylly koivusta moduulit on säilytysjärjestelmä, jota voit tilata haluamasi määrän.

Täältä näet toisen samantapaisen kalusteemme: Kirjahylly koivusta.