Kulmakirjahylly

Kulmakirjahylly lisää uuden tyylikkään säilytyspaikan kotiin. Kulmaan sijoitettu kirjahylly on valmistettu mittojen mukaan. Kirjahylly sisältää hyllyjä, joiden korkeutta voidaan säätää ja näin siihen voidaan sijoittaa erikokoisia esineitä.

Kulmakirjahyllyn mallikas sivutaso sekä keveä kiilamainen jalkaosa tekevät kalusteesta persoonallisen sekä miellyttävän käyttää.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Leveys: 126 cm
Syvyys: 22 cm
Korkeus: 78 ja 195 cm

Koivu, sävytetty puuvaha.

Haluamme suunnitella ja valmistaa juuri sellaisen vaatekaapin kuin haluat.

Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva,tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Helppoa!

Nyt saadaan myös nurkat ja kulmat hyödynnettyä säilytystilaksi ja samalla lisätään sisustuksellisuutta. Tyylikäs ja toimiva kirjahylly on suunniteltu mittojen mukaan asiakkaan olohuoneen nurkkaan. Tämä kulmakirjahylly saa kauniin värinsä sävytetystä puuvahatusta koivusta.

Kalusteet suunnitellaan muotoilijan ammattitaidolla sekä valmistetaan pitkän työkokemuksen tuodulla osaamisella korkeita laatuvaatimuksia noudattaen Kuopiossa. Miten suuri merkitys onkaan saada toimiva arki kodissasi!

Mittatilaushuonekalu voi olla sinulle sopivin kaluste, joka täydentää tyylikkään sisustuksesi sekä sopii täydellisesti käytössä olevaan tilaan. Mitä pienempi asunto on – sitä tärkeämpiä ovat kalusteen ominaisuudet. Tilan – neliöt, korkeus, säilytystilat, muut huonekalut, sijainti ja haluttu tyyli kalusteessa – vaikuttavat lopputuloksen onnistumiseen. Kulmakaappi valjastaa kodin kulmat käyttöösi.

Olemme kehittäneet Sopiva-mallin, joka muodostuu neljästä kohdasta ja palvelee asiakastamme kokonaisvaltaisesti.

Sopivan kokoinen kaluste sen käyttäjälle, lapsesta senioriin sekä tilan mitat huomioiden, parantavat kodissa viihtymistä. Suuremmissa tilauksissa mitat voidaan varmistaa tulemalla ottamaan mitat paikanpäälle.

Sopiva design on täysin sinun päätettävissäsi. Saat mittojen mukaan huonekalun joko alusta lähtien suunniteltuna toiveesi huomioiden tai voimme suunnitella sen yhdessä. Innovatiivisuus on valttimme!

Sopiva materiaali kuten massiivipuu houkuttelee koskettamaan ja saa kalusteen tuntumaan miellyttävältä. Puu on materiaalina tuttu ja luonnollinen valinta sekä omaa pitkän elinkaaren. Puun tuoksu ja sen lämpö verrattuna vaikka metalliin sekä akustiikka ovat ominaisuuksia, jotka puoltavat tyylikkään puukalusteen valintaa. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Vaihtoehdot löydät täältä: Materiaalit.  Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksen tekoasi tukemaan. Yhdessä voimme suunnitella sinulle sopivan kaapin mihin huoneeseen tahansa!

Sopiva hinta asiakkaalle voidaan saavuttaa vaikkapa puulajin valinnalla. Massiivipuusta tehty huonekalu on pitkäikäinen ja saattaa ajan kuluessa tulla jopa edullisemmaksi kuin toistuvasti ostetut uudet kalusteet niiden käyttöiän kuluessa loppuun.

Näet tekemämme kulmakaapin täältä: Kulmakaappi kylpyhuoneeseen.

Sinulle sopiva kaluste on yhteydenoton päässä!