Kulmakaappi kylpyhuoneeseen

Kulmakaappi kylpyhuoneeseen mittojen mukaan maksimoi tilankäytön. Kylpyhuoneeseen suunniteltu puinen petsattu ja lakattu allaskaappi on tyylikäs. Laatikot lavuaarin alla lisäävät käytettävyyttä ja tuovat mukavuutta arkeen. Kuudesta laatikosta on kaksi vetolaatikkoa, kaksi ovellista ja kaksi tappisaranallista.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Leveys: 160 cm
Syvyys: 75 cm
Korkeus: 93 cm

Koivu petsattu ja lakattu.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn kaapin.

Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Helppoa!

Kulmakaappi kylpyhuoneeseen, käytettävissä oleva haastava tila huomioiden, tuo lisää tarvittavaa säilytystilaa viemättä liikaa tilaa huoneen toiminnoilta. Lisäksi se on kaunis, lämmin ja tyylikäs kylpyhuoneen sisustuksen keskipiste ja pintakäsittelyssä on huomioitu tilan hetkellinen kosteus.

Kalusteet suunnitellaan muotoilijan ammattitaidolla sekä valmistetaan pitkän työkokemuksen tuodulla osaamisella korkeita laatuvaatimuksia noudattaen Kuopiossa. Miten suuri merkitys onkaan saada toimiva arki kodissasi!

Mittatilaushuonekalu voi olla sinulle sopivin kaluste, joka täydentää tyylikkään sisustuksesi sekä sopii täydellisesti käytössä olevaan tilaan. Mitä pienempi asunto on – sitä tärkeämpiä ovat kalusteen ominaisuudet. Tilan – neliöt, korkeus, säilytystilat, muut huonekalut, sijainti ja haluttu tyyli kalusteessa – vaikuttavat lopputuloksen onnistumiseen. Kulmakaappi valjastaa kodin kulmat käyttöösi.

Olemme kehittäneet Sopiva-mallin, joka muodostuu neljästä kohdasta ja palvelee asiakastamme kokonaisvaltaisesti.

Sopivan kokoinen kaluste sen käyttäjälle, lapsesta senioriin sekä tilan mitat huomioiden, parantavat kodissa viihtymistä. Suuremmissa tilauksissa mitat voidaan varmistaa tulemalla ottamaan mitat paikanpäälle.

Sopiva design on täysin sinun päätettävissäsi. Saat mittojen mukaan huonekalun joko alusta lähtien suunniteltuna toiveesi huomioiden tai voimme suunnitella sen yhdessä. Innovatiivisuus on valttimme!

Sopiva materiaali kuten massiivipuu houkuttelee koskettamaan ja saa kalusteen tuntumaan miellyttävältä. Puu on materiaalina tuttu ja luonnollinen valinta sekä omaa pitkän elinkaaren. Puun tuoksu ja sen lämpö verrattuna vaikka metalliin sekä akustiikka ovat ominaisuuksia, jotka puoltavat tyylikkään puukalusteen valintaa. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Vaihtoehdot löydät täältä: Materiaalit.  Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksen tekoasi tukemaan. Yhdessä voimme suunnitella sinulle sopivan kulmakaapin mihin huoneeseen tahansa!

Sopiva hinta asiakkaalle voidaan saavuttaa vaikkapa puulajin valinnalla. Massiivipuusta tehty huonekalu on pitkäikäinen ja saattaa ajan kuluessa tulla jopa edullisemmaksi kuin toistuvasti ostetut uudet kalusteet niiden käyttöiän kuluessa loppuun.

Voit kurkata millaisia kulmakaappeja olemme jo tehneet aiemmin. Näet tekemämme kulmakirjahyllyn olohuoneeseen täältä:  Kulmakirjahylly.

Sinulle sopiva kaluste on yhteydenoton päässä!