, ,

Seinävitriini liukuovilla

Seinävitriini liukuovilla on valkoinen leveä vitriinikaappi, joka kiinnitetään seinälle. Vitriinin hyllyillä on syvyyttä 23 cm, joten saat siihen suurempia esineitä. Vitriinin liukuovet mahdollistavat sen sijoittamisen tiloihin, joihin avattavat ovet eivät sovellu. Kestävät puuhyllyt ovat korkeussäädettävät.

Vitriini pitää kodin esineet näkyvillä ja asettamassasi järjestyksessä. Seinävitriinin lasiovet suojaa esineitä pölyltä ja kolhuilta. Olisiko sinulla tavaroita, jotka voisit ottaa esille tähän vitriiniin?

Voit tilata tämän kätevän seinälle kiinnitettävän säilytyskalusteen mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat, jotta saat juuri sellaisen vitriinin kuin haluat. Helppoa!

Seinävitriini liukuovilla suuremmille esineille

KOKO

Leveys: 90 cm

Korkeus: 46 cm

Syvyys: 23 cm

Materiaali: koivu, lasi (molemmat valittavissa)

Väri: valkoinen (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, vitriini valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. 870 € (koivu)

Vitriini voidaan valmistaa lakattuna, maalattuna (lähes mihin tahansa väriin), puuvahattuna tai yhdistelmän petsi + lakka. Tilauksesta voit valita myös muun puulajin valitsemallasi pintakäsittelyllä. Vaihtoehtoja löydät täältä: Materiaalit. Tilauksen yhteydessä saat halutessasi mallipalan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä.

Täältä näet toisen vitriinin: Vitriini, kolmiovinen.