Kulmakaappi lastenhuoneeseen

Erikoiseen tilaan suunniteltuna ja mittojen mukaan valmistettuna kulmakaappi tai nurkkakaappi antaa tilaa sekalaisille tavaroille.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Leveys: 145 cm
Syvyys: 40 cm
Korkeus: 204 cm

Koivuviilutettu MDF-levy sekä maalattu MDF.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn kulmakaapin.

Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3Dkuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Helppoa!

Nyt saadaan myös nurkat ja kulmat hyödynnettyä ja samalla lisätään sisustuksellisuutta lastenhuoneessa. Lisäksi avohyllyjen takaa löytyy perinteinen suomalainen tapetti.

Kalusteet suunnitellaan muotoilijan ammattitaidolla sekä valmistetaan pitkän työkokemuksen tuodulla osaamisella korkeita laatuvaatimuksia noudattaen Kuopiossa. Miten suuri merkitys onkaan saada toimiva arki kodissasi!

Mittatilaushuonekalu voi olla sinulle sopivin kaluste, joka täydentää tyylikkään sisustuksesi sekä sopii täydellisesti käytössä olevaan tilaan. Mitä pienempi asunto on – sitä tärkeämpiä ovat kalusteen ominaisuudet. Tilan – neliöt, korkeus, säilytystilat, muut huonekalut, sijainti ja haluttu tyyli kalusteessa – vaikuttavat lopputuloksen onnistumiseen. Kulmakaappi valjastaa kodin kulmat käyttöösi.

Olemme kehittäneet Sopiva-mallin, joka muodostuu neljästä kohdasta ja palvelee asiakastamme kokonaisvaltaisesti.

Sopivan kokoinen kaluste sen käyttäjälle, lapsesta senioriin sekä tilan mitat huomioiden, parantavat kodissa viihtymistä. Suuremmissa tilauksissa mitat voidaan varmistaa tulemalla ottamaan mitat paikanpäälle.

Sopiva design on täysin sinun päätettävissäsi. Saat mittojen mukaan huonekalun joko alusta lähtien suunniteltuna toiveesi huomioiden tai voimme suunnitella sen yhdessä. Innovatiivisuus on valttimme!

Sopiva puumateriaali on tässä kalusteessa koivuviilutettu MDF-levy, joka soveltuu etenkin oviin. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Vaihtoehdot löydät täältä: Materiaalit.  Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksen tekoasi tukemaan. Yhdessä voimme suunnitella sinulle sopivan kaapin mihin huoneeseen tahansa!

Sopiva hinta asiakkaalle voidaan saavuttaa vaikkapa puulajin valinnalla. Viilutettu koivu on hieman edullisempi kuin massiivikoivu. Puusta tehty huonekalu on pitkäikäinen ja saattaa ajan kuluessa tulla jopa edullisemmaksi kuin toistuvasti ostetut uudet kalusteet niiden käyttöiän kuluessa loppuun.

Näet tekemämme kulmakaapin täältä:  Kulmakaappi kylpyhuoneeseen.

Sinulle sopiva kaluste on yhteydenoton päässä!