Puuhylly peitettyyn oviaukkoon

Puuhylly peitettyyn oviaukkoon saa käyttämättömän oven paikan hyötykäyttöön. Tyylikäs puinen kirjahylly on tehty tammesta mittojen mukaan ja se sopii yhteen asiakkaan muiden huonekalujen kanssa.

Me suunnittelemme juuri sinulle huonekalun ja juuri siihen kohtaan kotona kuin haluat!

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Leveys: 98 cm
Syvyys: 38 cm
Korkeus: 210 cm

Tammi.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn design kirjahyllyn. Kun otat yhteyttä meihin – saat meiltä tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot hyllyköstä (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saat uuden tyylikkään hyllyn vaikka kirjoille kotiisi. Helppoa!

Puuhylly peitettyyn oviaukkoon

Ennen ovi – nyt hyllykkö! Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän kokemuksen tuodulla osaamisella kodin huonekalut. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa.

Näet linkistä tekemämme kulmahyllyn: Kulmahylly.

Kun haluat sujuvan arjen kodissasi – mittatilattu kalusteesi on Sopiva-mallimme mukainen.

Sopivan kokoinen hyllykkö oviaukkoon on tehty mittojen mukaan.

Sopiva design sekä sopiva materiaali antaa sinulle vaihtoehtoja kalusteen ulkonäköön. Yhdessä suunnittelemme juuri sinulle sopivan muodon. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Tässä kalusteessa, puuhylly peitettyyn oviaukkoon, on valittu aina tyylikäs tammi. Valittavanasi olevat puulajit sekä pintakäsittelyt löydät täältä: Materiaalit. Meiltä saat suuremmissa tilauksissa halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely.

Sopiva hinta on saavutettavissa kalusteen koolla, materiaalivalinnoilla sekä yksityiskohtien määrällä.

Tehdäänkö sinullekin hylly tai kirjahylly sellaiseen kohtaan kodissasi, johon muuten kuin mittatilaushuonekalulla, ei ole mahdollista saada tilaa käyttöön?