KUMMAKE säilytyslaatikko

KUMMAKE säilytyslaatikko

Monikulmion muotoinen laatikko koivusta ja kansi tammea. Hauska säilytyslaatikko, jonka päällä voi myös istua!

Design ja toteutus: MOOWOO muotoilija Ari Pajunen

KOKO

Pituus: 70 cm
Leveys: 55 cm
Korkeus: 24 cm

Tammi, koivu puuvahattu sekä maalattu.

Haluamme suunnitella ja valmistaa juuri sellaisen säilytyslaatikon kuin haluat.

Ottamalla yhteyttä –  saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot laatikosta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat mainion puisen säilytyslaatikon – kummakkeen – kotiisi. Helppoa!

KUMMAKE säilytyslaatikko on monikulmion muotoinen laatikko on rennon ja yksilöllisyyttä hakevan perheen pieni laatikko. Koivusta rakennettu runko ja tammesta valmistettu kansi. Säilytysrasiassa voidaan arkistoida asiakirjoja tai kuten eräs pieni Kummakkeen käyttäjä, arvokkaita piirustuksiaan.

Täältä näet toisen säilyttämiseen tekemämme laatikkomme, johon voit valita useampaakin puulajia sekä laatikon koon mittatilauksena tehtynä: BOKS-säilytyslaatikko.

Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksen tekoasi tukemaan.

Tyylikkäästä KUMMAKE säilytyslaatikosta voimme valmistaa juuri sinulle sopivan ja voit tutustua eri vaihtoehtoihin olevasta linkistä. Puumateriaalit sekä pintakäsittelyt löydät täältä: Materiaalit.

Sopiva-mallin mukaisesti mittatilauksena tehdyn säilyttimen suunnitteluun otetaan huomioon neljä kohtaa, jotta tuote on kokonaisvaltaisesti suunniteltu tilaajalle. Mittatilaus on helppo tapa saada kotiin juuri oikean kokoinen kaluste, ei liian pieni tai lyhyt eikä liian suuri ja pitkä. Sinun ei tarvitse tehdä kompromissia vaan voit ottaa yhteyttä niin tehdään mittatilauksena sopiva puinen säilytyslaatikko sinulle!

Sopiva-malliin voit tutustua täällä: Sopiva-malli.